SUA. Ambasadori Polonia și Ungaria. Trump, noi nominalizări
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Donald Trump va nominaliza noi ambasadori în Polonia și Ungaria.

Casa Albă a anunţat marţi că preşedintele Donald Trump intenţionează să o nominalizeze ca ambasadoare a Statelor Unite în Polonia pe Georgette Mosbacher, o femeie de afaceri din Florida, implicată în strângerea de contribuţii electorale pentru Partidul Republican, informează Reuters.

Preşedintele s-a decis şi asupra nominalizării ambasadorului în Ungaria - David Cornstein, om de afaceri din New York, precum şi a reprezentantului diplomatic al SUA în ţările insulare Fiji, Kiribati, Nauru, Tonga şi Tuvalu, din Pacificul de Sud - Joseph Cella, consultant din statul Michigan.

Înainte de a fi trimişi la posturi, ambasadorii desemnaţi de preşedintele Statelor Unite trebuie să primească aprobarea Senatului.

[citeste si]

Decizia vine după ce recent preşedintele american Donald Trump şi-a prezentat luni cel de-al doilea proiect al său de buget, care cuprinde creşterea cheltuielilor militare şi solicitări de fonduri pentru infrastructură, construirea unui zid la graniţa cu Mexicul şi programele de tratare a dependenţei de opiacee, transmite Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel