Spital Metropolitan. Firea, apel către cetățeni în plin scandal
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Gabriela Firea face apel la bucureșteni să semneze petiția pentru construirea Spitalului Metropolitan. Proiectul a fost blocat de consilierii din PNL și USR.

„Am semnat petiția pentru construirea Spitalului Metropolitan si a clădirii pentru Universitatea de Medicină și Farmacie, inclusiv campusul pentru studenți.

Semnați și voi, cei care sustineti investițiile în sănătate și educație!”, a transmis Gabriela Firea pe pagina personală de Facebook.

Petiția poate fi semnată AICI.

Amintim că proiectul Spitalului Metropolitan a fost blocat după ce consilierii de la PNL au votat împotrivă, iar cei de la USR s-au abținut.

De partea cealaltă, Cristian Bușoi susține că PNL nu s-a opus construcției Spitalului Metropolitan, ci doar locației acestuia care ar urma să fie amplasat în Pipera. El susține că PNL a propus alte două locații.

Gabriela Firea a făcut un apel la Ludovic Orban în această situație.

”Am fost surprinsă de faptul că în ședință a fost respins un proiect vital. Construirea Spitalului Metropolian. (...) E firesc să ne dorim construirea unui nou spital.

Nu m-am așteptat ca domnul Bușoi, care este medic, să le spună consilierilor PNL că dacă vor vota acest proiect vor fi excluși din partid. (...) Fac un apel către președintele național al PNL, domnul Ludovic Orban, să ia măsuri împotriva domnului Bușoi, președinte al PNL București (...) Este o bătălie politică dusă la absurd, care se duce în defavoarea bucureștenilor", a declarat Gabriela Firea la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel