ŞOCANT: Picior amputat, folosit ca pernă în spital - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
captură video / youtube
captură video / youtube
Piciorul amputat al victimei unui accident a fost folosit pe post de pernă într-un spital din India, fără a se stabili cine a făcut asta.

Patru angajaţi ai unui spital indian au fost suspendaţi duminică după ce într-o înregistrare devenită virală se poate vedea cum o victimă a unui accident rutier are la capul patului drept pernă propriul picior amputat, informează DPA şi NDTV.

'Patru membri ai personalului, incluzând doi medici, au fost suspendaţi, o anchetă fiind solicitată în cazul acestui incident', a indicat Sadhna Kaushik, director al Colegiului Medical Rani Laxmibai din oraşul Jhansi (statul indian Uttar Pradesh).

Victima, care lucra pe post de ajutor într-un autobuz şcolar, a fost grav rănită atunci când vehiculul respectiv s-a răsturnat sâmbătă dimineaţa în încercarea de a evita o coliziune, a raportat NDTV. Bărbatul a fost dus la un spital de stat, alături de circa 25 de copii răniţi.

'Doctorii l-au tratat imediat. Nu este clar cine i-a pus piciorul sub cap', a indicat Kaushik, precizând că în timpul anchetei vor fi analizate înregistrările camerelor de filmat.

'Când am ajuns la spital, i-am vazut piciorul folosit drept pernă. Am cerut în repetate rânduri medicilor să intervină, dar au refuzat ', a declarat Janaki Prasad, o rudă a victimei pentru NDTV. Autorităţile din Uttar Pradesh a cerut la rândul lor o anchetă în cazul incidentului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel