Smartphone ARCHOS. Specificații, preț. Este lansat în noiembrie
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Ingram Micro România anunță lansarea primului Smartphone ARCHOS comercializat în România. El va fi disponibil din luna noiembrie. 

 ARCHOS Diamond Omega vine cu un ecran de 5.7”, un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 835, 8GB RAM, 128GB spațiu de stocare internă, dar și patru camere. Terminalul va fi disponibil la majoritatea retailerilor IT și va avea un preț de 499.99 euro.

ARCHOS Diamond Omega este echipat cu o carcasă compactă din sticlă de culoare albastru închis, cu protecție Corning® Gorilla® Glass și cu un ecran IPS LTPS 17:9 fără margini și Full HD de 5.7”, la o rezoluție de 2040 x 1080 pixeli și 404 PPI, grație unui pannel de ultimă generație. Cu un afișaj de peste 85% din suprafața părții  frontale, unul din cele mai mari la ora actuală, ecranul are culori strălucitoare și autentice și o lizibilitate perfectă, inclusiv în lumina zilei.

Viteză și performanță de lucru

Combinația dintre procesorul Qualcomm® Snapdragon ™ 835, memoria RAM de 8 GB și spațiul de stocare de 128 GB oferă un nivel de performanță de neegalat în lumea smartphone-urilor. Primul procesor mobil gravat la 10 nanometri, Qualcomm® Snapdragon ™ 835 permite ARCHOS Diamond Omega să obțină fluiditate fără întreruperi, performanțe grafice ridicate, dar și eficiență energetică.

Echipat cu o baterie de 3100 mAh, ARCHOS Diamond Omega vine cu tehnologia Qualcomm Quickcharge 3, care permite o reîncărcare rapidă în numai 5 minute pentru 5 ore de autonomie.

Fotografii mai clare și creativ

Terminalul are nu mai puțin de 4 camere: 2 în spate și 2 frontale. Pe spate, combinația celor două camere oferă multe opțiuni pentru a captura imagini rafinate. Camera principală de 23 MP (Sony IMX 318) este dotată cu o deschidere f/2.0 pentru a obține un zoom x2 fără pierderi, în timp ce camera de 12 MP (Sony IMX 362), cu deschiderea f/1.8, capturează maximum de lumină, pentru instantanee de înaltă calitate, atât ziua, dar și noaptea.

 În partea frontală, cele două camere de 5MP lucrează împreună pentru imagini deosebit de estetice, pentru a obține, de exemplu, faimosul mod portret cu efect natural Bokeh.

Cei patru senzori beneficiază de algoritmi puternici și efecte multiple, oferind utilizatorilor mai mult control pentru imagini în toate condițiile.

ARCHOS Diamond Omega permite, de asemenea, filmarea în mișcare în format 4K.

Ultra conectat

Datorită modemului său de ultimă generație, compatibil cu orice rețea europeană, ARCHOS Diamond Omega oferă conectivitate ultra-rapidă 4G + și WiFi ac MiMo.

ARCHOS Diamond Omega are un cititor digital de amprente care deblochează dispozitivul în doar 0,2 secunde, tehnologii Bluetooth 4.1 și NFC.

Google Android 7.1 "Nougat" și Nubia 5.0

 Terminalul combină punctele forte ale sistemului de operare Android 7.1 "Nougat" cu cele ale Nubia UI 5.0. Există multe posibilități de optimizare a interfeței: gesturi tactile pe marginile ecranului, afișarea meniurilor contextuale prin apăsarea pe pictograma aplicației, învățarea și predicția comportamentului utilizatorului datorită motorului de inteligență artificială, economiei de energie și multe altele. 

Despre ARCHOS

ARCHOS, un pionier în domeniul produselor electronice de larg consum, continuă să inoveze și să revoluționeze. Producătorul francez a fost primul care a lansat un MP3 Player cu HDD în anul 2000, un multimedia player în 2003, tablete Google Android în 2009, o conexiune Smart Home în 2014 și PicoWAN, prima rețea de colaborare dedicată IoT, în 2016. Astăzi, ARCHOS oferă noua sa linie de tablete, smartphone-uri și obiecte conectate la nivel mondial. De asemenea, comercializează și distribuie produse inovatoare de înaltă valoare, asociate cu piețele de tablete și smartphone-uri: mobilitate urbană, divertisment inteligent. Având sediul în Franța, birouri în Europa și în Asia, ARCHOS a devenit un puternic jucător pan-european și își continuă expansiunea internațională. ARCHOS este cotat pe Compartimentul C al Eurolist, Euronext Paris, Cod ISIN: FR0000182479. 

[citeste si] 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel