ROMÂNII AU TALENT 2018. Ospătărița care a cucerit publicul cu vocea și frumusețea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Beatrice Andoni, o tânără care-și câștigă existența din ospătărie în Marea Britanie, a cucerit publicul de la Românii au talent cu talentul, frumusețea și povestea ei de viață.

Beatrice Andoni este o tânără în vârstă de 21 de ani, născută în Galați. A locuit 6 ani în Italia și în prezent lucrează ca ospătăriță în Marea Britanie. Muzica este una dintre pasiunile ei, iar pe scena de la Românii au talent a dovedit că muzica poate fi pentru ea mai mult decât o pasiune. Momentul a fost răsplătit cu 4 de DA.

Nu doar interpretarea concurentei i-a impresionat pe jurați, ci și frumusețea. „Se răsucește Ștefan cel Mare în mormânt... Că a murit prea devreme..." a fost reacția lui Florin Călinescu înainte de prestația de artistică a lui Beatrice, care spune că s-ar întoarce în România doar pentru a face muzică. „O să fac tot ce depinde de mine ca să te întorci în România", a replicat Călinescu.

 

Mihaela Rădulescu: E Cenușăreasa noastră! 

„Nici nu mă interesează cum s-a auzit acasă, nici nu mă interesează punctul de pensie cât mai e, ești o bucurie pentru toate azilele de bătrâni, de călugări, pentru toți militarii din teatrele de operațiuni și așa mai departe...", a fost reacția lui Florin Călinescu.

„Este efectul unei femei frumoase, cu niște picioare superbe asupra bărbaților. Mă bucur că îți folosești și calitățile fizice, în showbiz e important și mă bucur că ai venit la noi", a reacționat Mihaela Rădulescu.

„Ești atât de frumoasă încât îmi vine să trec peste faptul că mai ai de muncit", a declarat Andra.

„Dacă e adevărată povestea că e ospătăriță, pe mine m-a cucerit și mai tare. E Cenușăreasa noastră", a declarat Mihaela Rădulescu în backstage.


Romanii au talent 2018: Beatrice Andoni - solist vocal pe romaniiautalent.protv.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel