ROMÂNII AU TALENT 2018. Dansatoarea care i-a luat ochii lui Călinescu, cu „o mișcare unicat"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Amira, o dansatoare de belly dance de la Românii au talent, a fost foarte aproape de a merge în etapa următoare. Regulamentul concursului nu permite ca un concurent să meargă cu doi de DA mai departe, însă mișcările concurentei i-au impresionat pe Călinescu, Smiley și Bartoș.

Amira, o tânără în vârstă de 26 de ani de la Românii au talent a avut moment de belly dance care a provocat reacții contrare din partea juriului. Florin Călinescu s-a arătat impresionat de momentul dansatoarei, care împreună cu Andra, au decis să dea câte un DA. De partea cealaltă, Mihaela Rădulescu și Andi Moisescu au apăsat pe buton, pentru a opri actul artistic. Cei din urmă nu și-au schimbat opțiunea, deși au fost sub presiunea sălii și a colegilor Bartoș și Smiley, care o voiau pe Amira în etapa următoare.

Călinescu: Am trimis un ienicer să aducă o sută de cămile să te cumpăr

Florin Călinescu a privit cu admirație momentul, comentând: „Mă uitam la tine în cortul meu, nu știu ce s-a întâmplat în celelalte corturi am și trimis un ienicer să aducă o sută de cămile să te cumpăr." 

Mihaela Rădulescu s-a declarat impresionată de mișcarea din sâni a concurentei, pe care a rugat-o chiar să o mai facă o dată: „Amira, nu e nimic în neregulă cu tine, ești fix ceea ce trebuie pentru belly dance, ai o mișcare unicat pe planetă, pe care trebuie să o patentezi, aia din sâni. E doar a ta, n-am văzut pe nimeni să mai facă atât de bine mișcarea aia." Călinescu a replicat în glumă: „Să mă vezi pe mine la vară, la ștrand."

„Cu părere de rău, în seara asta e NU", a spus Andi Moisescu, fiind mustrat apoi de Călinescu: „Inconștientule, ce ai făcut?". 

Mihaela Rădulescu și-a menținut poziția, iar Amira, cu doi de NU și doi de DA nu a mers în etapa următoare.

„Îmi asum lucrurile pe care le fac în general în viață, acum mi-e puțin frică de toată sala asta care strigă DA, cât și de colegii mei din culise, dar nu pot, efectiv să-l las pe Andi singur", a fost verdictul Mihaelei Rădulescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel