REVOCARE KOVESI MOTIVARE CSM. Tudorel Toader critică raportul
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Remus Borza, pronostic după propunerea lui Toader: Nimeni nu mai cedează - video
Remus Borza, pronostic după propunerea lui Toader: Nimeni nu mai cedează - video
Tudorel Toader consideră că argumentele conţinute în motivarea avizului negativ dat de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) la propunerea sa de revocare a procurorului şef al DNA reproduc "în oglindă" susţinerile Laurei Codruţa Kovesi. 

"Convingerea mea este că CSM-ul practic a luat cele 20 de puncte prezentate de mine, a luat răspunsurile procurorului şef, le-a sucit, le-a cosmetizat, le-a schimbat un pic modul de prezentare şi le-a luat de bune, în rest nu a făcut absolut nimic. (...) Am citit şi eu cu atenţie toate răspunsurile la cele 20 de puncte, ele sunt în oglindă, sunt în oglindă, adică ce a susţinut doamna Kovesi, CSM-ul a cosmetizat şi a zis da, este bine aşa", a declarat Toader vineri, la Antena 3. 

Aviz negativ

Avizul negativ privind propunerea de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA a fost motivat şi înaintat decidenţilor, a anunţat, vineri, Secţia pentru procurori a CSM. 

"În urma avizului nefavorabil privind propunerea ministrului Justiţiei de revocare a doamnei Laura Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii aduce la cunoştinţa opiniei publice faptul că hotărârea nr. 52 din 27 februarie 2018 a fost motivată şi înaintată decidenţilor pentru a dispune măsurile legale", a informat CSM într-un comunicat de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel