PSD Timiș, excludere Sorin Grindeanu. ”Nu am primit niciun document”
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Foto Facebook / Sorin Grindeanu
Foto Facebook / Sorin Grindeanu
Fostul premier Sorin Grindeanu este, în continuare, preşedintele PSD Timiş, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al PSD Timiş, Lucian Ursuleţu, care a precizat că, la organizaţia social-democrată timişeană, nu a ajuns niciun document de la conducerea centrală prin care să se ceară excluderea acestuia din partid. 

Noi nu am primit de la Bucureşti niciun document care să ateste faptic cele afirmate în declaraţia dată la TV de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, prin care acesta anunţase excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD. Până nu primim această hârtie, noi considerăm, în mod evident, că Sorin Grindeanu este în continuare preşedintele PSD Timiş, a declarat Lucian Ursuleţu. 

Conducerea PSD a votat, pe 16 iunie, pentru excluderea din partid a premierului Sorin Grindeanu, decizie luată în unanimitate de membrii Comitetului Executiv Naţional. 

"Am avut o şedinţă CExN unde am discutat despre refuzul dlui Sorin Grindeanu de a respecta decizia celor două partide - PSD şi ALDE. În acest context, mai mulţi colegi, foarte mulţi, au propus excluderea dlui Sorin Grindeanu din calitatea de membru al PSD, o decizie care a fost aprobată în unanimitate, pe baza statutului, care dă această competenţă CExN", a declarat, la momentul respectiv, liderul PSD, Liviu Dragnea. 

A doua zi, Sorin Grindeanu declara, la Timişoara, că Liviu Dragnea a uitat să trimită actele care atestă excluderea sa la organizaţia PSD Timiş, subliniind faptul că nu va putea fi exclus de câte ori se va reînscrie. 

Domnii au cam uitat să trimită actele cu excluderea mea. Din punctul meu de vedere, nu are cum să mă excludă vreodată din PSD Liviu Dragnea, pentru că nu mă poate exclude de atâtea ori de câte ori mă voi reînscrie (...), a afirmat Sorin Grindeanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel