Prima bicicletă electrică de tip chopper, lansată în Romania
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Prima bicicletă electrică de tip chopper din România, denumită Bizze Chopper, a fost lansată în premieră la Salonul Bicicletei de la Bucureşti, se arată într-un comunicat remis luni Agerpres.

Potrivit comunicatului, Bizze Chopper înglobează designul vintage al motocicletelor clasice americane cu tehnologia modernă a bicicletelor electrice, având un motor pe roata din spate de 250W, o baterie Samsung de 360W sau 500W încorporată în rezervorul bicicletei şi un display LCD cu super contrast, ce afişează toate informaţiile necesare chiar şi în bătaia soarelui.

'Am dorit să construim o bicicletă electrică cu un aspect deosebit, pentru un public exclusivist, pentru cei ce au spiritul liber şi un simţ dezvoltat de unicitate, o bicicletă electrică pentru cei ce vor sa experimenteze senzaţia de libertate pe două roţi. Astfel, am ajuns sa lansăm Bizz Chopper, care prezintă roţi spectaculoase şi jante cu pereţi dubli din aluminium. Cele 108 spiţe din inox, pentru fiecare roată, dar şi cauciucurile speciale pentru biciclete cruiser sunt asamblate manual', a declarat Ovidiu Teofănescu, manager Dezvoltare Bizze Bikes.

Viteza maximă a Bizz Chopper este de 25 km/h, iar sistemul de asistare la pedalare cu acţionare instantă ajută la pedalarea fără efort chiar şi la deal, având o autonomie de 60 km. Opţional, se poate adăuga şi o acceleraţie manuală la deget.

Bizze Bikes este o companie românească din Piatra Neamţ, specializată în producţia de biciclete electrice. Cei doi asociaţi din cadrul firmei sunt Ovidiu Teofănescu, fondator al BizzOnWheels, şi Marius Ghineţ, inginer specializat în construcţia vehiculelor uşoare de zbor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel