Percheziții la Sibiu. Prejudiciu de două milioane de lei
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 34 de ani, administrator al unei societăţi comerciale din judeţul Sibiu, a fost reţinut de poliţişti pentru evaziune fiscală, după ce a prejudiciat statul cu aproximativ două milioane de lei. 

În urma cercetărilor şi percheziţiei domiciliare efectuate de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, a rezultat că, în perioada 2014-2015, sibianul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, a înregistrat în contabilitatea societăţii cheltuieli având la bază operaţiuni nereale. 

Aceste activităţi erau justificate prin achiziţia unor materiale de construcţii, autovehicule şi piese auto, sens în care a fost creat un prejudiciu bugetului de stat în sumă de aproximativ două milioane de lei. 

Faţă de persoana în cauză, în data de 19 noiembrie, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de luni, bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel