Patrick Stewart și marijuana. De ce o consumă zilnic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Marinas
WhatsApp
Actorul sprijină inițiativa din Marea Britanie de explorare a beneficiilor medicamentelor pe bază de canabis.

Cu ocazia lansării noului film „Logan”, Patrick Stewart a întreprins un turneu extensiv de promovare, în care a vorbit despre totul, de la super-eroi până la circumcizie.

Actorul în vârstă de 76 de ani a făcut o declarație care sprijină inițiativa Regatului Unit de a explora beneficiile medicamentelor pe bază de canabis, inițiativă condusă de Universitatea Oxford.

Stewart a dezvăluit cum a folosit marijuana în scop medical, cu frecvență zilnică, timp de doi ani, pentru a se trata de artrita severă de care suferă.

[citeste si]

„Acum doi ani, în Los Angeles, am fost examinat de un medic și mi s-a dat o notă prin care mi s-a dat permisiunea legală să cumpăr, de la un magazin autorizat, produse pe bază de canabis, despre care mi s-a spus că ajută la orto-artrita de care sufăr la ambele mâini”, se arată în declarația actorului, citată de The Independent.

„Se pare că aceasta este o condiție genetică. Mama mea a avut dureri de mâini, care erau deformate. Am cumpărat un unguent, spray și medicamente comestibile”, a mai spus actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel