Panică în Parlamentul de la Londra: Pachet suspect
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Poliţia londoneză investighează prezenţa unui pachet suspect găsit la parlamentul Marii Britanii, a anunţat marţi website-ul MailOnline, care citează mai mulţi martori, transmite Reuters. 

Anterior, un purtător de cuvânt al Camerei Comunelor (camera inferioară a parlamentului britanic) declarase că poliţia anchetează un incident, dar fără a oferi alte detalii despre acest caz. 

Poliţia investighează în prezent un incident la clădirea parlamentului, afirmase purtătorul de cuvânt. 

Nivel de securitate, la același nivel 

Corespondentul Reuters a precizat că în interiorul clădirii parlamentului nu există niciun semn al ridicării nivelului de alertă de securitate. 

Mai multe surse au confirmat pentru cotidianul The Independent că o parte a clădirii în care se află Camera Comunelor a fost evacuată, dar că ofiţerii de poliţie prezenţi nu tratează acest incident ca pe unul cu risc de securitate ridicat. 

Poliţia britanică a sporit măsurile de securitate la sediul parlamentului de la Londra după ce un atac terorist de inspiraţie jihadistă, comis în urmă cu un an, s-a soldat cu moartea a patru persoane pe podul Westminster şi a unui poliţist la intrarea în clădirea ce găzduieşte forul legislativ britanic, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel