Pambuccian (minorităţi): Nebunie internă a PSD, să şi-o rezolve
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Varujan Pambuccian, Liderul grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor, a declarat că merge miercuri la consultările de la Palatul Cotroceni cu 'un mandat de informare'.

Liderul grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor, Varujan Pambuccian, a declarat, marţi, pentru Agerpres, că delegaţia deputaţilor aparţinând minorităţilor va merge miercuri la consultările de la Palatul Cotroceni cu 'un mandat de informare' şi cu speranţa că peste şase luni nu vor fi reluate demersurile pentru o nouă formulă guvernamentală.

'Cu ce mandat poate merge un grup mic într-o nebunie ca asta? Noi nu o să înclinăm probabil balanţa în niciun fel. Nu avem nicicum, nici numeric şi nici nu avem de ce. Este o nebunie internă a PSD, să şi-o rezolve. Singurii care pot juca în momentul de faţă sunt preşedintele şi majoritatea parlamentară din care nu facem parte. E un mandat de informare mai de degrabă, să înţelegem şi noi dacă de data asta vom avea o formulă guvernamentală stabilă sau o luăm de la capăt cu nebunia peste 6 luni. Dar asta cred că nici PSD nu ştie. (...) În chestiunea aceasta suntem absolut echidistanţi şi aşteptăm să vedem cum vor evolua lucrurile cu speranţa că nu o luăm de la capăt peste şase luni', a afirmat marţi pentru Agerpres Varujan Pambuccian.

Niciun guvern susţinut de minorităţi

El a precizat că grupul minorităţilor naţionale nu a susţinut niciun guvern în legislatura aceasta. 'Nu am avut niciun protocol cu nimeni în această legislatură pentru că nu e nevoie de noi', a spus Pambuccian.

Delegaţia grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor care va merge miercuri la Cotroceni va fi formată din deputaţii Varujan Pambuccian, Dragoş Zisopol, Iulius Firczak şi Giureci-Slobodan Ghera.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că i-a acceptat demisia premierului Mihai Tudose şi va convoca pentru miercuri consultări cu partidele politice pentru formarea noului Guvern.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel