Orban, pariu câştigat: Premier din Teleorman
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Orban, despre nominalizarea Vioricăi Dăncilă ca premier: Am pus pariu că va fi din Teleorman.

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, marţi, că nu există niciun argument să susţină nominalizarea europarlamentarului Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier, aceasta neavând 'nici experienţă, nici background profesional, nici anvergură politică, nici notorietate', dar are 'rădăcini puternice în judeţul Teleorman'.

'Am pus pariu că va fi din Teleorman, fie Carmen Dan, fie Viorica Dăncilă, după cum ştiţi Viorica Dăncilă are rădăcini puternice în judeţul Teleorman, asta apropo de democraţia din PSD. Singura mea întrebare era dacă va fi Carmen Dan, eroina debarcării premierului Tudose, sau doamna Dăncilă. Nu are niciun argument care să susţină formularea acestei propuneri, nici experienţă, nici background profesional, nici anvergură politică, nici notorietate', a spus Orban, la Parlament, după şedinţa Biroului Executiv al PNL. În opinia sa, va fi din nou un premier marionetă.

'Va fi din nou un premier care va fi o marionetă mai mult sau mai puţin docilă, de data aceasta se pare mai docilă a tribului de Teleorman. Oricum, credem că destinul naţiunii române trebuie hotărât de români, după ce s-a văzut clar că PSD nu este capabil să guverneze, şi credem că nu mai putem să lăsăm destinul naţiunii române pe mâna tribului de Teleorman, a adăugat Orban.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel