NUNTĂ prințul Harry. Jessica Mulroney, domnișoară de onoare. Totul despre ea
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Ştim mai totul despre prinţul William, cavalerul de onoare al fratelui său mai mic, prinţul Harry, însă nu ştim mai nimic despre Jessica Mulroney, cea aleasă de Meghan Markle să-i fie domnişoară de onoare, în condiţiile în care, la data nunţii din luna mai, Kate Middleton, soţia prinţului William şi cea care ar fi trebuit să fie domnişoara de onoare pentru Meghan, va fi din nou proaspăt mămică.  

Jessica Mulroney, 38 de ani, este cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle şi va avea privilegiul unui rol cu totul special în nunta acesteia cu prinţul Harry ce va avea loc la Windsor, în fieful familiei regale britanice, la 19 mai. Site-ul marieclaire.fr consacră un articol prezentării domnişoarei de onoare Jessica Mulroney. 

Este de origine canadiană 

Originară din Canada, unde trăieşte şi în prezent, Jessica Mulroney a cunoscut-o pe Meghan Markle atunci când aceasta s-a mutat la Toronto pentru 7 ani pentru filmările la seria de televiziune "Suits". Cele două au descoperit că au o mulţime de lucruri în comun, pornind de la alegerea unui stil de viaţă sănătos şi de la interesul lor pentru sport. Devenită rapid o apropiată a cuplului Meghan - Harry, Jessica Mulroney şi-a petrecut deja unele vacanţe alături de cei doi şi i-a însoţit şi la Jocurile Invictus din 2017. 

Este o stilistă cu un oarecare renume 

Prin natura meseriei ei, Jessica Mulroney este şi mai implicată în nunta regală a anului. Domnişoara de onoare este stilistă şi consilieră pentru un mare lanţ de magazine care comercializează rochii de mireasă - Kleinfeld Bridal. În paralel, Jessica Mulroney consiliază starurile care se pregătesc să păşească în faţa altarului cu privire la ţinutele pe care să le aleagă şi a făcut acest lucru, bineînţeles, şi pentru prietena ei Meghan Markle, punându-i la dispoziţie expertiza ei vastă în domeniu. 

Soţul său este o celebritate în Canada 

Dacă Jessica Mulroney nu este (cel puţin încă) o persoană faimoasă, soţul său, Ben Mulroney, este o vedetă de televiziune în Canada. Animator pentru canalul CTV, el prezintă emisiunea concurs "Canada Idol" dar şi talk-show-ul matinal "Your Morning" şi emisiunea de actualitate "Etalk". În plus, socrul Jessicăi, Brian Mulroney, a fost premier al Canadei în perioada 1984 - 1993, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel