Mircea Negulescu, mesaje. Andreea Cosma povestește calvarul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Andreea Cosma a vorbit despre mesajele pe care procurorul Mircea Negulescu i le trimitea frecvent. Negulescu îi făcea avansuri în contextul în care instrumenta două dosare în care era anchetată chiar ea dar și tatăl acesteia, Mircea Cosma. Ea a povestit că s-a întâlnit cu Negulescu chiar în fața unui cimitir. 

Andreea Cosma a primit o serie de mesaje din partea procurorului Mircea Negulescu, în care îi făcea acesteia avansuri, folosind diverse apelative precum "iubi" sau "prințesa mea". 

Invitată la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, Andreea Cosma a făcut precizări despre această situație. 

"L-am cunoscut pe dl Negulescu întâmplător în anul 2013. A venit însoțit de un client de la notariat, după care a început să-mi facă avansuri. Încercarea a fost nereușită. Îmi trimitea flori, prăjituri, printr-un prieten al dânsului, domnul Cantemir. După care, la repetatele mele refuzuri, dintr-o dată au încetat avansurile. După 5-6 luni am primit un telefon în care mi-a spus că 'sunt procurorul Negulescu, aveți o oră la dispoziție să vă prezentați la camera 33, altfel veți fi arestată'. Totul s-a petrecut după 6 luni. Am ajuns la Parchet și mi s-a pus că se deschide urmărirea penală. A făcut mișto de mine mi s-a spus câ pentru "trafic neautorizat de zbor".  M-a amenințat că o să mă lase fără casă, fără meserie.  Presiunea a început cu mine asupra lui Mircea Cosma, tatălui meu. Dânsul nu era în acel moment la DNA, era la Parchetul General Ploiești, " a declarat Andreea Cosma.

Ea spune că ulterior Mircea Negulescu și-a schimbat atitudinea de mai multe ori. 

"Întâi a avut o atitudine de cuceritor, după care și-a schimbat brusc comportamentul. A încercat să-mi arate cât este de puternic. Toate acestea au durat încă șase luni. Mie mi-a venit în casă, mi-a făcut percheziție domiciliară, știa că sunt o femeie divorțată. A venit în paralel la sediul biroului notarial, acolo unde mi-a ridicat mii de documente," a mai spus fiica lui Mircea Cosma.

Întâlnire la cimitir

"Prima întâlnire a fost în fața cimitirului. A doua într-o pădure între București și Ploiești. Au mai urmat întâlniri. O altă întâlnire a fost în apropiere de un lac tot pe lângă București-Ploiești. M-a invitat la mare, eu fiind sub control judiciar. L-am blocat în telefon și apoi am primit un telefon că mi s-a ridicat controlul judiciar. Am refuzat să mă duc la mare, la munte, iar dânsul insista. Și-a dat seama că nu mai poate să continue cu aceste întâlniri și a făcut o cerere de abținere în acest dosar. Cum nu a mai fost procurorul meu de caz, a început să vină la mine la birou. Atunci i-am făcut cunoștiință cu fratele meu. Pe urmă s-a întâlnit în birou cu tatăl meu, cel căruia îi făcuse dosar. Începuse să-i spună că 'poate vei fi socrul meu', în condițiile în care era un bărbat căsătorit. Mi-a spus că vrea să divorțeze. Doi ani de zile mi-a fost frică de el, acest om având deviații comportamentale, " a mai spus Andreea Cosma.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel