Mihai Fifor, vicepreședinte PSD: Mod BRUTAL de imixtiune. O presiune tot mai mare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor a vorbit, la Antena 3, în emisiunea ”Punctul de Întâlnire”, despre declarațiile lui Liviu Dragnea despre formarea Guvernului USL din 2012 peste noapte de către Victor Ponta cu ”George Maior și cu alții”. 

”Asistăm la un film cu mai multe etape. Să nu separăm ce relatează președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, în speță modul brutal de imixtiune al instituțiilor statului paralel în viața unui partid politic și în formarea unui guvern într-o țară democratică, membră a UE.

Sufrageria din 2009

Să ne ducem un pic în spate și ne gândim la episodul cu sufrageria din 2009, un episod investigat de Comisia specială de anchetă din Parlamentul României.

Coroborând, constatăm că este un modus operandi pentru genul acesta de activități.

Implicarea în viața unui partid politic, în modul în care se așază Guvernul României nu poate să ne ducă cu gândul decât la faptul că toată această construcție paralelă există, se manifestă și nu se manifestă de puțini ani și rodul acțiunilor acestor grupări, pentru că n-aș acuza instituțiile în sine, dar există grupuri de oameni, de interese care activează în sensul acesta și cred că ce a devoalat președintele Dragnea nu poate decât să ne îngrijoreze și să susțină toată această teorie pe care o expunem de luni în șir în Parlament și pe toată canalele media. Ceva trebuie să se întâmple pentru că se simte, avem o presiune tot mai mare.

Avem deja o societate fragmentată puternic, avem instituții ale statului care nu mai funcționează la parametri optimi. România are nevoie de o gură de oxigen”, a subliniat Mihai Fifor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel