METEO București, 20 ianuarie. VREME la protest ora 18.00
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sâmbătă, 20 ianuarie, este anunțat cel mai mare protest care a avut loc în ultima perioadă - "REVOLUȚIA" generației noastre, dar cum va fi vremea în această zi? Veștile sunt proaste.

Sâmbătă se anunță vreme închisă în București. Conform meteoblue.com, maxima va fi de 5 grade, iar temperatura minimă va fi de 1 grad. Deși nu va fi frig, va ploua. 

Din a doua parte a zilei de sâmbătă, 20 ianuarie, aria precipitațiilor se va extinde în sud și sud-est; în Muntenia și în Dobrogea acestea vor fi în general moderate cantitativ, ploaie și lapoviță la început, iar în cursul serii și al nopții predominant ninsoare, astfel că se va depune strat nou de zăpadă în medie de 4... 8 cm, local în jurul a 10 cm. În zona montană, în special în Carpații Meridionali și de Curbură, temporar va ninge.

[citeste si]

Vântul se va intensifica în cursul nopții de sâmbătă spre duminică (20/21 ianuarie) la munte, mai ales pe creste, cu rafale de peste 70 km/h, local viscolind sau spulberând zăpada, iar în sud și sud-est va deveni moderat, cu intensificări de până la 40...45 km/h local în Dobrogea, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Organizația "Corupția Ucide" anunță organizarea unui protest masiv pentru data de 20 ianuarie 2018, sâmbătă. Oamenii sunt chemați în Piața Universității între orele 18:00 - 21:00. Protestul anunțat poartă numele de "Toate drumurile duc la București. "Revoluția" generației noastre".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel