Mediul corporatist lansează talente la iUMOR. SURPRIZĂ totală
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mediul corporatist lansează talente în ediția de duminică a emisiunii „iUmor".

Un domn serios, angajat într-o corporație multinațională, va fi o apariție neașteptată la „iUmor", duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Concurentul însoțit de o chitară va reuși printr-un număr de stand-up să îi facă pe toți cei trei jurați ai emisiunii să se bucure de prezența lui pe scenă.

„Acest nene sobru a venit cu un umor pe care l-am recunoscut. Cred că a descoperit cheia mea de a face versuri. Practic a folosit aceleași rețete", va aprecia Cheloo.

„Familist care lucrează într-o corporație și care, cumva, în tot acest ritm nebun corporatist al lui, ca al milioanelor de alți oameni (...) a găsit răgazul să pună pe hârtie niște lucruri... Băi, frate, există în această nație o zonă de creativitate absolut ieșită din comun", va conchide Mihai Bendeac, mulțumindu-i concurentului că a venit să îi însenineze ziua, transmițându-i că are tot respectul său și, cu siguranță, numărul lui merită să fie și va fi viral.

Emoționat și încântat, concurentul va declara echipei de producției că a conceput acest număr special pentru „iUmor" și că este o ieșire totală din rutina sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel