Marian Vanghelie: Gabriel Oprea a început să ȚIPE si să mă ÎNJURE
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Gabriel Oprea
Gabriel Oprea
Marian Vanghelie a vorbit la ”Adevăruri de viață” despre relația sa cu Gabriel Oprea și cum a ajuns acesta în vârful politicii, deși spune el, n-ar fi fost considerat drept o persoană inteligentă. 

Marian Vanghelie a spus că nu are carte, dar s-a priceput la lucruri de viață, lucruri pe care le-a "furat" de-a lungul timpului. Vanghelie spune de asemenea că Gabriel Oprea ar fi țipat la el și l-ar fi înjurat în momentul în care a încercat să-l atragă de partea sa și el nu ar fi acceptat.

”I s-a dat putere din mai multe zone. A început  o bătălie cu Dan Ioan Popescu. Fără să vreau am fost de partea lui Dan Ioan Popescu. Discuțiile dintre ei erau protocolare, s-a încercat să i se facă dosare lui DIP. El a încercat să ia primarii de partea lui, prin diferite tertipuri. Pe mine nu m-a prins. A început să urle și să mă înjure. Evident, mă descurc la lucrurile astea.  El se juca foarte bine. Nici eu nu am carte. Mie mi-a plăcut să fur din viață lucrurile care mă reprezintă” a spus Marian Vanghelie la emisiunea Adevăruri de Viață de la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel