Mă însoară mama! - Cove, premieră 12 februarie. Opt mame își prezintă băieții
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Reality show-ul Mă însoară mama! debutează luni, 12 februarie, de la ora 20:30, la PRO TV.

Mă însoară mama! Cove a străbătut mii de kilometri la începutul acestui an pentru a-i cunoaște pe cei opt băieți dornici să-și cunoască jumătatea în emisiunea Mă însoară mama!.

Mă însoară mama! Așadar, opt băieți gata de însurătoare, ajutați de mamele lor, intră în cea mai palpitantă experiență a vieții lor: drumul spre altar. Gata să-și schimbe statutul social, băieții sunt nerăbdători să cunoască fetele care s-au înscris în emisiune pentru ei, dar și să vadă la ce provocări îi va supune Cove pentru a le testa sinceritatea.

Mă însoară mama! În primul episod, mamele vor scoate în evidență toate calitățile copiilor lor și vor explica de ce aceștia sunt varianta ideală pentru titlul de bărbatul perfect: "Cred că băiatul meu merită să fie luat de soț de orice fată, pentru că este un băiat tandru, calm și iubăreț!", a spus mama unuia dintre aceștia. Când a fost nevoită să descrie cum ar trebui să arate nora ideală, lucrurile s-au complicat, pentru că mama își dorește o fată care "să îi ofere dragostea pe care noi nu i-am oferit-o de mic copil, să fie gospodină și liniștită".

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel