Urmărește emisiunea live
LUNĂ NOUĂ. Daniela Simulescu (astrolog): Surprinzător și neașteptat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog) a vorbit despre luna nouă de luni.

"Luni, 16 aprilie, ora 4:57 avem Lună Nouă. Acest eveniment se întâmplă când Soarele (energia conștientă) și Luna (energia inconștiență) împart același grad dintr-un semn. De data aceasta, gradul 26 al Berbecului. Doar că mâine (n.r. astăzi), în afară de Soare și Lună, la un grad distanță se află și nărăvașul Uranus.

Acesta guvernează tot ce este diferit, surprinzător și neașteptat. Iar semnul Berbecului este plin de acțiune, impuls, forță, curaj și energie.

Anecdotă

Într-o perioadă circula o anecdotă despre părintele speculațiilor, Richard Branson (cel care a creat brandul Virgin). Omul, după ce a dat sute de chixuri și a făcut și o căruță de bani, a început să meargă la evenimente la care trebuia să povestească rețeta succesului în afaceri. Și după o prezentare, câțiva dintre invitați s-au dus la el ofticați și i-au zis ceva de genul: Boss, am dat câteva sute de euro să vin la acest eveniment, te-am ascultat o zi întreagă vorbind și lăudându-te. Da' pe bune, nu ai zis cum ai făcut porcoiul ăla de bani. Adică ne-ai spus o poveste frumoasă, dar nu ne-ai dat detaliile exacte despre cum te-ai îmbogățit. Branson se uită la ei așa zeflemitor (se pricepe de minune la asta) și îi zice: "Screw it, let's do it" (a și scris o carte cu acest titlu). Mai pe românește "dă-o naibii de treabă, treci la treabă".

Trebuie să te apuci

Și mai pe românește: mi-am luat-o de enșpe mii de ori și nu m-am lăsat. Dar trebuie să te arunci. Adică știi că vrei, îți dorești, faci planul, începi nebunia, dar undeva rămâi în același loc. Profesorul cel mai bun al lui Branson ăsta a fost falimentul. Așa și cu Luna Nouă de mâine, conjunctă cu Uranus, e cu risc și nebunie. Dacă în următoarele zile, ai de gând să comiți ceva care să te scoată de unde ești, permite-ți o aroganță.

[citeste si]

Diferența între un om care reușește și unul doar muncitor este zvacul acesta de dă-o naibii de treabă!", a scris Daniela Simulescu pe rețeaua de socializare Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel