Locuri parcare. Legea junglei în Sectorul 6. "Vorbește cu Mutu"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
În Sectorul 6, la fel ca în alte zone din București, există o mare problemă cu locurile de parcare.

În Militari se aplică legea junglei. Pentru că nu sunt suficiente locuri de parcare, oamenii apelează la tot felul de tertipuri. De exemplu, locuitorii Sectorului 6 fac propriile reguli pe care le aplică fără ca oamenii legii să ia vreo măsură. Pe strada Drumul Timonierului, am fotografiat cum a decis un cetățean să pună stăpânire pe un loc de parcare, nefiind singurul caz de acest fel. Procedura este simplă: se ia o ladă de bere și se leagă cu un lacăt astfel încât locul de parcare să fie în veci ocupat. Adică șoferii nu pot parca acolo chiar dacă este un loc public, neplătit de nimeni, chiar dacă au o urgență...

(w670)

Sper că Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, va găsi soluții pentru ca oamenii să aibă locuri de parcare astfel încât cetățenii să nu mai fie nevoiți să-și stabilească propriile reguli, evident ilegale.

[citeste si]

Promisiuni din campanie

În campania electorală din 2016, edilul vorbea despre reproiectarea locurilor de parcare existente, construirea de parcări subterane şi amenajarea de parcări la intrarea în Bucureşti pentru non-rezidenţi. Gabriel Mutu mai propunea și un parteneriat public-privat pentru folosirea de către locuitorii din proximitatea magazinelor a parcărilor acestora pe timp de noapte. Încă mai așteptăm... "Vorbește cu Mutu", cum spunea sloganul din campania electorală a actualului primar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel