Lidia Fecioru, PILDĂ. Replica lui Voropchievici
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru a spus, sâmbătă seara, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, că cel mai important este ca oamenii să se întrebe care e menirea lor.

Oamenii trebuie să aibă un scop, spune Lidia Fecioru. "Dacă nu există țel, scop, nu există nici dorință. Și nici putință. Oamenii trebuie să-și facă un scop. Viața se creează, totul se creează. Dacă stăm să ne putem doar întrebări, o să rămânem ca proștii și nu o să înțelegem de ce am venit", a spus, la Antena 3, Lidia Fecioru.

"Creează-ți țeluri"

"Creează-ți țeluri. Sunt lucruri pe care oamenii trebuie să și le asume. Dacă nu creează, nu vor face nimic", a mai spus Lidia Fecioru.

Frică - Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici, în schimb, a explicat care sunt acele frici ale oamenilor care îi îndepărtează de scopul pe care-l au.

"În primul rând asta este.. va râde lumea de mine. În loc să te interesezi de tine, ești condiționat de ce crede vecinul... Ce treabă are vecinul? Am rămas cu niște mentalități învechite... Încă se merge pe principiul ăsta... aceasta este prima frică", a spus Mihai Voropchievici.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel