Kyler Baughman, gripă. A murit la doar câteva zile după ce s-a îmbolnăvit. Mesajul familiei
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Kyler Baughman (culturist), în vârstă de 21 de ani, s-a stins din viață din cauza gripei, la doar câteva zile după ce s-a îmbolnăvit.

Kyler Baughman se simțea din ce în ce mai rău, având drept simptome tuse și febră. A mers la un spital din apropiere, de acolo fiind transportat la o altă instituție medicală.

La data de 28 decembrie, a murit după ce "organele sale au cedat ca urmare a șocului septic provocat de gripă", a declarat mama sa pentru WPXI.

În fiecare an, în jur de 650.000 de persoane mor din cauza bolilor respiratorii legate de gripă - o creștere din deceniul trecut, când numărul a fost de 250.000 până la 500.000, potrivit datelor recente din Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor și Organizația Mondială a Sănătății.

Familia lui Kyler Baughman a declarat, pentru WPXI, că nu crede că acesta și-a făcut vaccinul antigripal în acest an. Apoi, când s-a îmbolnăvit, "cred că el a ignorat gripa și a crezut că va dispărea", a spus mama lui, scrie Washington Post.

[citeste si]

Mesajul familiei

Familia sa a dorit să transmită următorul mesaj: ascultați-vă corpul. "Încearcă să-ți cunoști corpul", a declarat Todd, tatăl lui Kyler Baughman, printre lacrimi. "De câte ori aveți febră timp de mai multe zile, nu ignorați, aveți grijă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel