Irina Loghin, mesaj după ce s-a scris că a murit. Ce spune despre boală
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
irina loghin
irina loghin
Irina Loghin a reacționat după ce în presă a apărut falsa informație potrivit căreia a murit.

"Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje pe care mi le-ați trimis în ultimele zile. Doresc, în primul rând, să vă asigur că nu am niciun fel de problemă de sănătate, niciun "virus ucigaș" sau ce s-a mai scris în "presă". De la o banală răceala la o "afecțiune mortală", așa cum s-a spus, este cale lungă. Sunt cât se poate de sănătoasă. Vă mulțumesc tuturor pentru că ați fost alături de mine în această perioadă și mi-ați sesizat toate știrile false.

În al doilea rând, doresc să îmi cer scuze față de persoanele care mi-au scris pentru postul de menajeră. Fiind plecată din țară, nu am avut timp să mă ocup de selecție. Vă voi contacta în perioada următoare. De asemenea, dacă mai sunt persoane doritoare, vă rog să îmi scrieți zilele acestea.

[citeste si]

Nu pot încheia altfel, decât cu versurile unei piese foarte dragi mie: „Celor ce cu-atâta ură / Mă vorbesc și mă înjură / Despre mine născocind / Tot ce le trece prin gând / Eu atâta mai pot spune / Doamne, dă-le gânduri bune!" ", a fost mesajul transmis de Irina Loghin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel