Internet. Un politician, țintă a ironiilor
Data publicării:
Autor: George Mihail Pârvan
WhatsApp
Premierul unui stat din nord-estul Indiei, susține că ”Internetul și comunicațiile prin satelit existau din epoca Mahabharata”.

Un politician indian, care a susţinut că Internetul a fost inventat în India antică, a devenit ţinta comentariilor ironice pe Twitter, informează DPA, preluată de Agerpres. Internetul şi comunicaţiile prin satelit existau în epoca Mahabharata, a spus, marţi, Biplab Deb, premierul Tripura, un stat din nord-est, în timpul unei ceremonii care a avut loc în capitala statului, Agartala. Epopeea antică Mahabharata este unul dintre cele mai importante texte hinduse.

[citeste si]

Dep nu caz singular

Aveam astfel de tehnologii în vremurile acelea... Cine ştie ce s-a întâmplat după aceea, dar tehnologiile au existat cu mii de ani în urmă, a spus Deb. Reacțiile nu au întârziat să apară, atât la televiziuni, cât și în mediul online. Nu avem nevoie de comici de stand-up când avem politicieni ca el! a spus un internaut.
Deb nu este primul care susţine că multe dintre formele tehnologiei moderne existau în India antică. Indienii pilotau aeroplane şi realizau autopsii pe corpuri omeneşti folosind instrumente chirurgicale acum mii de ani, potrivit unor lucrări prezentate la Congresul indian al ştiinţei din 2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel