IFN-urile anunță un succes după o OUG dată de Tudose
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Patronatul Credituli IFN transmite că scrisorile de garanție emise de IFN-uri sunt recunoscute și acceptate pentru garantarea obligaţiilor fiscale după adoptarea de către Guvern a Ordonanţei 23 din 31 august 2017. 

”Patronatul Creditului IFN (PCIFN) în ansamblu şi, în special, EFI Garant Group IFN SA, membru al patronatului, al cărui principal obiect de activitate este emiterea de garanţii - au fost preocupaţi ca dispoziţiile Codului de procedură fiscală să fie în acord cu prevederile Legii 93/2009 privind instituţiile financiare nebancare, potrivit căreia IFN-urile pot emite scrisori de garanţie, asemenea instituţiilor de credit. Patronatul Creditului IFN consideră că această modificare adusă Codului de Procedura Fiscală, prin intermediul OG 23/2017, reprezintă un important succes (...)”, se arată într-un comunicat de presă.

”Aşadar, demersurile Patronatului Creditului IFN privind modificarea normelor de procedură fiscală sunt consistente cu scopul de 'a promova activitatea desfăşurată de membrii săi' şi de a 'câştiga puterea de reprezentare a entităţilor de creditare de tip IFN”, se mai spune în comunicat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel