Iași: copil de 12 ani, găsit mort pe stradă
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
cadavru lac
cadavru lac
Un băiat în vârstă de 12 ani a fost găsit mort, joi dimineață, pe o alee din cartierul Galata din Iași, la câteva sute de metri de casă, cauza morții fiind, cel mai probabil, o supradoză.

Tatăl băiatului susține că acesta a plecat miercuri seara la o petrecere de la care nu s-ar mai fi întors, conform unor surse din rândul anchetatorilor. Părintele copilului susține că, în ultima vreme, fiul său avea un comportament ciudat și că ar fi fost consumator de alcool. Acesta crede că băiatul ar fi consumat etnobotanice la petrecere, au afirmat sursele citate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, Anca Vâjiac, a declarat că, în cursul dimineții, a fost primit un apel la 112, prin intermediul căruia se anunța că un băiat a fost găsit mort. Deși a fost solicitat un echipaj medical, acesta nu a putut decât să constate decesul.

"O echipă de polițiști s-a deplasat la fața locului pentru a afla cauzele decesului. Trupul persoanei decedate a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei", a precizat pentru AGERPRES Anca Vâjiac, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel