Hotelurile vor să elimine semnul "Don't disturb"
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Marile hoteluri vor să elimine privilegiul "Don't disturb" (nu deranjați) pe care clienții le puteau folosi pentru a evita intrarea personalului de curățenie în cameră. 

La sfârșitul lunii decembrie, lanțul Disney a anunțat că personalul hotelului va trebui să intre în fiecare cameră la fiecare 24 de ore.

Compania spune că va oferi intimitate, "dar nu se limitează la efectuarea de întreținere și reparații sau verificarea siguranței și securității oaspeților și a proprietății".

Oaspeții vor găsi un semn "cameră ocupată" pe care îl vor putea folosi, în loc de tradiționalul "nu deranjați".  De asemenea, personalul va trebui să bată la ușă și să se anunțe înainte de intrare. Politica este în curs de a fi lansată pentru toate proprietățile Disney World și Disneyland.

Nu este primul hotel care ia o astfel de decizie. 

Mișcarea este similară cu una făcută de  Hilton la sfârșitul anului trecut. Marele lanț de hoteluri nu a eliminat semnul de "nu deranjați", iar New York Times informează că există instrucțiuni clare pentru personalul de la curățenie.

Angajații trebuie să "alerteze un manager dacă semnul continuă să rămână neschimbat după 24 de ore". 

Hotelul își rezervă  dreptul de a intra în cameră pentru a verifica siguranța turiștilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel