HOROSCOP, sâmbătă, 15 iulie 2017
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

Balanță

Azi este o zi a schimbului de sfaturi, de gesturi, de energii, pentru ca si tu poti fi altora de ajutor cu ceea ce stii, dar si altii pot participa cu bucurie daca ii inviti sa ti se alature. Pe cine te poti baza cel mai mult daca nu pe cei din familie, ca arare priveste-ti rudele, parintii sau copiii, ca pe cei mai buni prieteni la greu. Ei vor sari in ajutorul tau fara sa stea pe ganduri, dar si tu esti capabil de si mai mult pentru cei care iti cer sfaturile. Relatia parinti copii este astazi in prim plan, pentru ca aici se petrec cele mai frumoase momente de daruire, devotament, apropiere, sprijin. Esti fericit ca sunteti impreuna si faceti totul cu drag unii pentru ceilalti!

Scorpion

Te zbati pentru o cauza in care nu cred si ceilalti, ca atare tot efortul tau de a-i convinge pare in zadar. Alege-ti cu mai multa grija tovarasii cu care sa faci echipa, pentru ca azi nu ai parte de camarazi pe aceeasi lungime de unda sau cu interese similare. Tu crezi in una, ei in cu totul altceva si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca ai inotat impotriva curentului. Vrei sa fii un premergator, un avangardist cu opinii diametral opuse majoritatii, iar azi vei da piept cu o multime de afronturi si refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta indrazneata.

Săgetător

Dragostea este planul cel mai sensibil. Esti trist, impovarat de griji, de un pesimism care nu te caracterizeaza, dar comportamentul persoanei iubite nu-ti da prea motive de incredere. Dezamagirea planeaza peste voi, cu riscul unui esec sentimental, dar nu trebuie sa extragi concluzii pripite de aici si nici sa-ti torni cenusa in cap de la un banal hop in relatie. Partenerul nu e in toane bune si nimic nu-l multumeste, nici macar incercarile tale de a fi tandru, deci mai bine il lasi in apele lui.

Capricorn

Nu te crampona de o piedica normala in drumul tau spre rezultatul visat. Daca ceva te opreste acum din elan, e un semn bun, in sensul ca iti atrage atentia ca ai scapat ceva din vedere. Uneori, hopurile pe care le intalnesti pe parcurs sunt doar un avertisment cu priire la directia pe care mergi, la instrumentele de care te folosesti, deci ar fi nevoie, din cand in cand, sa treci in revista resursele. Stii cum se spune: paza buna trece primejdia rea, iar impasul de azi exact acest rol il are. Sa te oblige sa deschizi mai bine ochii si sa iei niste masuri drastice si eficiente!

Vărsător

Cauta adanc in inima ta cele mai bune solutii pentru situatia in care te afli. Nu neaparat experienta de viata are ceva de zis aici, ci sentimentele tale cu privire la ce se petrece. Sunt senzatii pe care le tii ascunse in suflet si care dau indicii cu privire la ce trebuie sa faci, totul e sa ai curaj sa le scoti la lumina si sa le urmezi. Ca e un presentiment negativ, care te trage de maneca sa nu te implici intr-o situatie cu factor de risc sau, dimpotriva, e o dorinta puternica de a face ceva, si daca iti urmezi aceste emotii (pozitive sau negative, asadar) este exact reactia potrivita in cazul de fata. Vezi ce simti si actioneaza conform trairilor tale!

Pești

Elibereaza-te cat mai repede de lista de sarcini pe care ti-ai propus-o pentru astazi, ca sa gasesti cateva minute doar pentru sufletul tau. Fa ceva din ceea ce te relaxeaza, te incarca de energie pozitiva, te face sa zambesti sau te ajuta sa respiri in voie, deci aminteste-ti de hobbyurile tale, de muzica ce te linisteste, de filmele preferate si ofera-ti un bonus de asemenea natura! Te vei simti remontat chiar si dupa o zi plina la serviciu! Tot ce iti inspira libertate (de miscare, de gandire) e activitatea perfecta pentru aceasta zi, semn ca te apleci mai mult catre tine, catre nevoile tale cele mai intime. Lasa-i pe ceilalti pe planul doi: azi tu esti vedeta!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel