HOROSCOP, marți, 12 septembrie 2017
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

Berbec

Se deschide in fata ta o aventura noua, foarte incitanta si foarte atractiva, dar te prinde cumva pe picior gresit. Tu nu ai curajul sa pornesti pe aceasta noua cale, ai impresia ca e prea greu, ca nu esti pregatit, ca ai alte treburi mai importante de rezolvat si tot cauti scuze s-o refuzi. Nu ar trebui sa pierzi sansa aceasta, dar ceea ce te sperie pe tine cel mai mult e necunoscutul. Cum nu prea stii incotro duce aceasta cale, preferi sa-i dai cu piciorul, ceea ce ar fi pacat... Nu refuza, eventual mai informeaza-te, dar nu renunta la idee atat de usor!

Taur

Duci dupa tine niste resentimente care ar fi trebuit sa dispara demult din inima ta, dar tu nu le poti sterge inca din memorie. La originea acestei stari negative e un conflict mai vechi care nici nu mai e valabil, a trecut, dar tu tot despre el aduci vorba. A devenit o povara pentru tine, o obsesie chiar, si nu reusesti sa scapi odata de sub aceasta influenta negativa. Ai impresia ca cel cu care nu te-ai inteles candva te priveste si acum cu ostilitate sau ca lumea isi aduce aminte de problema aceea de demult, ceea ce nu e deloc adevarat. Toti au uitat, numai tu esti cel care se mai gandeste la asta, deci nu mai zgandari de unul singur rana!

Gemeni

Nu te poti detasa inca de o amintire trista de demult care mai are efecte neplacute asupra ta. Compari permanent prezentul cu cele intamplate atunci si ai impresia ca totul se poate repeta si acum, de aceea nu ai curaj sa mai faci nici un pas. Ce a fost a fost, ar trebui sa accepti trecutul asa cum e, fara sa te tot raportezi la el. Se presupune ca lectiile trecutului au fost deja invatate astfel incat sa nu gresesti in acelasi loc, dar tu tot la episodul de demult te intorci cu gandul. Ar fi vremea sa ierti, sa uiti, sa inchizi acel capitol odata pentru totdeauna, ca nu mai are nici un rost.

Rac

Te copleseste o emotie greu de explicat si de controlat, pentru ca se apropie un eveniment care iti inspira un pic de teama. Nu stii cum se vor desfasura lucrurile, de aceea ai trac precum un actor inaintea iesirii pe scena. Esti cumva influentat negativ de cei din jur care iti vorbesc despre acel moment mult asteptat in tonuri ceva mai sumbre, ca si cum ar fi ceva mult prea dificil pentru oricine. Cat timp nu treci tu personal prin acea situatie, nu trebuie sa dai un verdict despre cat de simplu sau greu este. Inarmeaza-te cu putere si rabdare si foloseste timpul pe care il ai la dispozitie pentru a te pregati sa-i faci fata perfect.

Leu

Incearca sa nu pleci la drum nervos, pentru ca emotiile negative pot avea efecte neplacute ori asupra ta, ori asupra celor cu care intri in contact pe parcursul calatoriei. Chiar daca ai motive de enervare si dai piept cu tot felul de situatii nedorite care te scot din sarite, fa un efort sa te calmezi inainte de a face vreun pas mai departe. Energia aceasta negativa iti poate crea mari neplaceri incat nu-ti mai duci la indeplinire misiunea pentru care ai plecat la drum si te intorci acasa un pachet de nervi. Vestile care vin azi de departe au si ele conotatii triste, deci nu ai nicio placere in a lua legatura cu lumea.

Fecioara

Ce e de facut cand exista doua lucruri pe care le iubesti la fel de mult in acelasi timp? Cum sa te imparti intre ele? Asa te vei simti si azi, tras intre doua atractii la fel de puternice: doua iubiri, doua relatii, doua locuri la fel de frumoase de vazut, doua pasiuni la fel de mari de urmat. Va trebui sa iei o decizie, oricat de greu ti-ar fi, dar chiar daca totusi vei alege doar una dintre variantele care iti fac cu ochiul, tot vei ramane cu gandul la cealalta, intrebandu-te cum ar fi fost daca alegeai invers. Poate reusesti sa le impaci pe amandoua, macar o perioada.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel