HOROSCOP, luni, 12 martie, 2018
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

Berbec

Ai ajuns intr-un punct important al proiectului la care iti aduci contributia de cateva luni incoace, nivel la care poti deja sa spui ca esti foarte aproape de scopul propus.

Poate e chiar vremea recoltei, poate e ziua in care spui stop si extragi o concluzie cu privire la pasii parcursi pana aici si ai acel sentiment de profunda implinire fata de tot ce ai realizat.

Nu a fost deloc usor drumul pana aici, dar acum nu mai conteaza cat de complicat a fost procesul de productie al acestui rezultat, ci doar faptul ca ai atins varful maxim! Meriti acum o pauza.

Taur

Nu privi la cei din jur care nu-si vad capul de treburi si griji si-ti spun mereu cat sunt nefericiti. Tu nu esti asa, deci nu te raporta la necazurile lor, la stresul vietii lor cotidiene.

Totul este bine in lumea ta si aceasta atitudine deschisa, tonica, optimista te va ajuta sa treci peste toate cu succes.

In timp ce altii se lupta in continuare cu piedicile pe care singuri si le pun din cauza gandirii negative, tu vei fi cu un pas inainte si cu un cap deasupra privind detasat la ei.

Pastreaza aceasta atitudine: e reteta succesului!

Gemeni

Esti pretentios si nu te multumesti cu putin, ca atare ai putea refuza diverse oferte daca nu se ridica la nivelul asteptarilor tale actuale.

Simti ca ar fi bine sa mai astepti o vreme, decat sa accepti ceva din lipsa de variante mai bune. Consideri ca merita sa mai stai pe tusa, sa se mai adune solutii profitabile, si sa nu te opresti la prima care se iveste.

Rabdarea de care dai dovada acum va fi rasplatita candva cu rezultate de zile mari care iti vor demonstra ca nu trebuie sa faci compromisuri si sa te multumesti cu ce ti se ofera. Mai asteapta, mai acumuleaza informatii!

Rac

Daca stai singur si analizezi la rece ce se intampla cu tine, nu ajungi la cele mai bune concluzii. Izolarea nu-ti prieste deloc daca lasi loc de ingrijorare, de panica, de temeri negative care nu au ce cauta la o fire puternica asa ca tine.

Fa tot posibilul sa folosesti productiv linistea care s-a lasat in jurul tau si sa nu incepi sa faci scenarii pesimiste. Da, poti studia, poti citi, te poti odihni, dar fara a lasa gandurile negre sa te invadeze.

In liniste, meditand la viata ta, poti gasi o solutie la problemele tale cele mai mari.

Leu

Ai grija la cuvintele dure pe care le spui astazi, pentru ca risti sa distrugi o relatie. Nervii sunt normali la oricine, dar a-i lasa sa se manifeste in voi nu e in avantajul unei relatii de prietenie sau de colaborare.

Intr-un astfel de moment, cand scapi discutia de sub control, se poate ajunge la critici, la acuze, la atacuri verbale ce pot genera mai apoi o despartire.

Daca simteai ca e nevoie de aceasta ruptura, vei profita de curajul care te copleseste pentru a spune tot ce aveai pe suflet, dar daca e un om la care tii, despartirea aceasta va declansa mai apoi mari regrete.

Incearca sa repari ce ai stricat, sa dregi busuiocul si chiar sa-ti ceri scuze cu mai mult curaj, lasand orgoliile deoparte.

Fecioară 

Ti-e dor de lucruri frumoase din trecut si ai dori cumva sa te intorci in acele timpuri, cand era iubire in viata ta, cand te simteai rasfatat si ocrotit, cand totul parea idilic.

Nu exagera cu nostalgiile, pentru ca si prezentul are multe de oferit, dar nu te poti abtine sa nu compari mereu cu vremuri mult mai frumoase din trecut.

Adu dupa tine, din amintiri, ce e mai bun si mai motivant pentru ceea ce faci acum, pentru ca din trecut poti extrage o resursa excelenta de energie pozitiva, pentru ca, daca atunci lucrurile au mers bine, le poti repeta si acum.

Scoate de la naftalina motivatia de a mai trai totul odata ca atunci, nu regretul ca s-a dus!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel