HOROSCOP, joi, 16 noiembrie 2017
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

Balanță 

Un final de drum nu e un capat de tara, ba dimpotriva, s-ar putea sa fie cel mai bun lucru care ti se putea intampla in acest moment.

Probabil nu aveai curajul sa spui gata, pana aici, dar azi ti se ofera solutia pe tava, la tanc pentru a incheia un capitol din care nu mai aveai nimic bun de castigat.

Iti era teama sa renunti, nu aveai forta de a spune stop, dar acum, ca se ivesc conditiile optime pentru un final in beneficiul tau, profiti de ocazie si pui punct acelei situatii care nu mai avea nimic de oferit. Maine te apuci de altceva!

Scorpion

Te rupi un pic de activitatile pe rol si arunci o privire inapoi la o situatie de demult care nu a fost rezolvata asa cum se cuvine.

Ai timp suficient sa te ocupi de vechile datorii, de aceea e bine sa te opresti din mers si sa te intorci in alte vremuri, unde a ramas ceva in coada de peste.

Acum ai instrumentele si cunostintele necesare pentru a duce totul la indeplinire cu mai mult elan, pentru ca timpul scurs de atunci a devenit experienta folositoare care poate sta la baza succesului de astazi.

Săgetător

Cand esti in preajma celor dragi, iti permiti sa te alinti un pic si sa te porti ca un copil. E semn ca totul e armonios si bun intre voi si atmosfera aceasta e perfecta pentru o zi care te apropie si mai mult de weekend sau chiar de sarbatori.

Daca mai e rost si de o reuniune de familie, ori acum, ori in perioada imediat urmatoare, atunci totul se transforma in distractie.

In centrul atentiei se vor afla copiii caci merita sa te cobori un pic la nivelul celor mici. Recunoaste ca undeva, in adancul sufletului, ai ramas un copil si astfel de momente te ajuta sa te manifesti liber.

Capricorn 

Ca sa ai o zi de succes, alege-ti cu grija spatiul in care iti desfasori activitatea, deoarece reusita zilei depinde enorm de anturajul in care te afli.

Daca nimeresti printre oameni tristi, impovarati de griji si lipsuri, e absolut firesc sa te influenteze si pe tine in acelasi mod, alunecand spre o zona sumbra din punct de vedere emotional.

Dar daca ai norocul sa te inconjori de oameni veseli, tonici, care vad intotdeauna partea buna a lucrurilor, atunci toate iti vor merge de minune! De tine depinde care taler al balantei il inclini astazi: cel de sus sau cel de jos?

Vărsător 

Vestea care soseste azi te bucura la maximum, pentru ca este exact informatia de care aveai nevoie pentru a alunga complet incertitudinea din inima ta.

Stateai ca pe ghimpi, asteptand un semn dintr-o anumita directie, care iata, soseste acum exact in forma de care aveai nevoie.

Ca e o aprobare, ca e un pont folositor, ca e un raspuns afirmativ la problema care te preocupa, de acum te simti mult mai sigur pe tine si profiti de auspiciile norocoase ale zilei. Datorita acestui mesaj, de acum inainte totul va evolua spre bine.

Pești

Discuti cu cei din familie despre viitoarele investitii care trebuie facute pentru locuinta in care traiti si toti primesc cu bucurie propunerile tale.

E timpul sa renovati sau sa incepeti lucrarile de extindere la locuinta voastra si e o reala placere sa faceti planuri peste planuri, sa consultati ofertele de prin magazinele de profil, sa visati cu ochii deschisi la felul cum va arata spatiul vostru la final.

Nu trebuie sa va zgarciti daca e vorba de confort si frumusete, pentru ca, de vreme ce porniti pe acest drum, sunteti constienti ca va costa mult, dar merita fiecare banut fericirea de la capat!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel