HOROSCOP, joi, 11 ianuarie 2018
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

Berbec

Visezi la o schimbare majora in viata ta, dar parca ti-e frica sa pornesti fara o analiza anterioara sau fara niste cunostinte solide in acest sens.

Ai avea mare nevoie de un sfat de la cineva care a trecut prin situatii similare si te-ar putea indruma sau de la o persoana a carei profesie e aceea de a asculta si a da sfaturi, cum ar fi un consilier, un profesor, un duhovnic, persoane care iti inteleg nevoia de schimbare si te-ar putea insoti macar pe parcursul primilor pasi spre noua directie. Visul tau creste cu fiecare sfat sau informatie care vine de la persoana autorizata.

Taur

Daca iti lipseste rabdarea pentru a ajunge, pas cu pas, la un mare scop, invata aceasta lectie de la altii mai in varsta pe care ii ai in preajma. Nici ei, poate, n-au avut candva rabdarea de acum, dar si-au educat-o in timp, si-au organizat foarte bine activitatea iar acum au atins un nivel demn de lauda.

Ai suficiente exemple alaturi de tine si poti folosi retetele lor de succes, pentru ca si-au creat si ei strategii pe termen lung care au dat rezultate. Fa ca ei, urmeaza-le sfaturile si apoi accepta ca timpul nu trece asa cum vrei tu, ci cum vrea el. Accepta-l asa cum e!

Gemeni 

E un adevarat razboi pntre minte si suflet, azi, incat nu stii cine va iesi invingator in cele din urma. Tu esti oricum o fire care trece totul prin prisma ratiunii, dar de data aceasta, la problema cu care te confrunti, parca mintea iti cam joaca feste si inima poate extrage mult mai usor o concluzie.

Lasa deci inima sa analizeze situatia, vezi ce simti, nu ce gandesti, pentru ca e o combinatie perfecta de intuitie, emotii si presimtiri, care te vor ajuta in intelegerea justa a situatiei de fata. Nu te crampona de o idee, cand ai un feeling interior mult mai sonor ce vrea intaietate.

Rac

Ceva iti lipseste, probabil sctnteia de pornire spre un nou sens, si tot astepti de undeva minunea. Ai noroc, apare in calea ta o persoana care are exact acest rol pentru tine: de a te motiva, de a te aprinde, de a-ti inspira curajul de a da startul acum, fara sa mai amani atata.

Urmandu-i exemplu sau lasandu-te impins de la spate de incurajarile lui, totul va porni foarte bine, incat nici tie nu-ti vine a crede ce bine evolueaza totul. E o lectie buna pentru tine ca exact atunci cand esti la pamant, cand nu ai chef sau vlaga in tine, te poti conecta la sursa de energie a altor persoane mai extuziasmate si mai toncie care te pot molipsi si pe tine.

Leu

Esti pus in fata unei situatii noi, care e cam greu de inteles si de acceptat, pentru ca e cu totul altceva decat te asteptai, ceva care nu prea e conform cu viziunea ta asupra acelor lucruri. Nu are rost sa te lupti impotriva noii viziuni, ci doar sa stai putin sa vezi ce se intampla mai departe, deci nu refuza din start ceva care nu pare sa coincida cu starea ta actuala.

Dupa ce vei lasa emosia sa se mai clarifice, poate vei descoperi ca ai si tu anumite afinitati legate de acea stare de lucruri si o vei adopta cu toata inima. Nimic nu trebuie respins doar pentru ca e diferit cu sablonul asteptarilor tale, ci trebuie doar sa descoperi ce sentimente iti creeaza.

Fecioară

Nu poti intelege o problema, poate pentru ca inca n-ai ajuns la un nivel maxim de informatii care sa clarifice totul in mintea ta. Momentan esti confuz, in ceata, blocat, astepti explicatii si detalii suplimentare, de aceea stai cu urechile palnie la tot ce vine catre tine, deoarece ai alaturi niste persoane care stiu mai bine care e situatia si te-ar putea lamuri si pe tine.

Din argumentele lor, alaturandu-te lor, ai putea afla o multime de detalii ajutatoare care sa te faca mai apoi sa spui: aha! Asculta-i deci cu luare aminte pe cei mai experimentati sau doar mai informati, care au multe sa-ti transmita, spre limpezirea situatiei initiale.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel