HOROSCOP, duminică, 16 iulie 2017
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

Berbec

Prietenul la nevoie se cunoaste, asa se spune, si azi vei descoperi ca asa si este! Ai pe cineva alaturi exact cand ai mai mare nevoie de sprijin, de o vorba buna, de un sfat, pentru ca cel care iti sare astazi in ajutor a trecut si el printr-o situatie similara si te intelege cel mai bine. Asculta parerea sa, pentru ca iti vorbeste din experienta proprie, caci nu-i este deloc straina situatia prin care treci tu, el a gasit demult solutia la problema de fata si merita sa-i urmezi indrumarile, pentru a nu pierde si tu timp pretios cu experimente inutile. El iti transmite direct solutia salvatoare: urmeaz-o!

Taur

Vorbesti despre viitor cu incredere si optimism, nu numai pentru ca ti se alatura si familia, la fel de entuziasmata de ceea ce se prefigureaza la orizont, ci pentru ca esti sigur ca mergi in directia cea buna trecutul e profesorul tau cel mai bun, pentru ca ceea ce urmeaza sa se intample de maine se bazeaza pe cele deja invatate ieri, si atat timp cat consideri ca ti-ai asumat lectiile trecutului asa cum se cuvine, nu ti-e frica sa pornesti spre viitor cu capul sus. Ai mai trecut prin situatii similare celor conturate acum la orizont, si daca atunci le-ai depasit cu succes, ajunge doar sa repeti reteta si va iesi la fel e bine si acum!

Gemeni

Visele tale financiare suna din ce in ce mai bine, pentru ca ai la orizont o perspectiva promitatoare de la care ai mari sperante. Poate ti s-a facut o promisiune nemaipomenita de castig sau afacerile pe care le-ai dezvoltat pana acum par sa evolueze constant spre un nivel si mai bun, ca atare esti din ce in ce mai sigur pe bugetul propriu. Ai chiar curajul de a face planuri de achizitii sau investitii cu banii pe care-i ai la dispozitie, mai ales ca familia te cam bate la cap ca ar fi nevoie de unele cumparaturi mai deosebite. Ai convingerea ca ceea ce esti gata sa cheltui acum, va veni imediat inapoi in vistieria familiei.

Rac

Te preocupa deja alta directie, dar nu te poti concentra asupra ei pana nu duci la capat ce ai inceput. Fa un efort sa termini ce ai inceput, ca sa te poti elibera de sarcini restante si mai apoi sa te poti dedica noului plan care s-a nascut in mintea ta. Nu incerca sa le duci pe ambele simultan, pentru ca nu vei reusi sa te concentrezi eficient si intr-o parte si in alta, ca atare aici trebuie sa depui cele mai mari eforturi, in a te ambitiona sa te ocupi de planul care se apropie de sfarsit si a-l duce la indeplinire, ca dupa aceea sa fii complet liber pentru altceva.

Leu

Daca organismul iti atrage atentia prin diverse semnale de alarma ingrijoratoare ca ceva nu e in regula, ar fi bine sa iei niste masuri mai radicale incepand de azi. Este nevoie urgenta de o astfel de hotarare, oricat de grea ar fi, pentru ca renuntarea face parte din procesul corect de vindecare. Nu vei putea reveni la starea normala daca vei continua sa ai acelasi regim de viata si de acum inainte, deci cauta cu insistenta acel element nociv care nu te lasa sa te simti bine. Ca e vorba de fumat, de alcool, de sedentarism... numai tu stii asta, ca atare analizeaza la rece ce nu-ti face bine si scoate-l din programul tau cotidian!

Fecioară

Fii convins ca sacrificiile pe care le faci acum isi vor arata efectele foarte curand, ca atare nu-ti mai face atatea griji daca e bine, daca e oportun, daca merita. Orice merita, daca vocea ta interioara iti spune ca e nevoie de compromisuri pe parcurs. Intr-o zi te vei felicita pentru intelepciunea de care ai dat dovada, acceptand, trecator, conditii clar defavorabile tie. Acestea sunt pretul care se cere platit pentru a putea trece la o etapa superioara in care vor incepe sa apara si recompensele eforturilor tale de acum. Nu regreta, vei fi multumit de rezultate!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel