GUVERN PONTA. Ghiță, REACȚIE la acuzațiile aduse de Dragnea lui Ponta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sebastian Ghiță a reacționat la acuzațiile aduse de Liviu Dragnea lui Victor Ponta.

Președintele PSD spunea că SRI i-a făcut guvernul lui Ponta.

”Spre deosebire de domnul Dragnea și Ponta eu nu sunt surprins de nimic în a întreba atunci când pui un guvern:' Domne, avem o idee cu un ministru. Lucrează cu un serviciu străin?'. Eu în locul celor doi aș spune 'eu eram prim-ministru desemnat, eu eram șeful Parlamentului sau președinte executiv și da, vorbim cu SRI de dimineața până seara'. Nu aș cere aprobarea SRI-ului, dar nici nu aș ignora informațiile lor. Aș ieși foarte repede din chestiunea asta recunoscând. (...) Când niște politicieni se pun să facă un guvern, SRI se trezește la 6 dimineața și se apucă să strângă informații (...) Să ne întrebăm ce căuta SRI-ul să afle e o utopie, cu asta se ocupă.”, a spus Ghiță la RTV.

”Suficient de abili”

”Să știți că si Dragnea și Ponta erau suficient de abili și de puternici să nu le dicteze nimeni”, a mai afirmat fostul deputat.

Întrebat dacă Victor Ponta a venit cu lista făcută, el a spus: ”Eu nu eram chiar miezul de la gogoașă. Mă chemau și pe mine mai târziu. Eu nu participam la discuții cu domnul Crin Antonescu, Daniel Constantin.” 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel