Florentina Fântânaru PLEACĂ de la Antena Stars. La ce post TV va lucra
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Florentina Fântânaru pleacă de la Antena Stars.

EXCLUSIV  Florentina Fântânaru, PRIMUL INTERVIU despre mutarea de la Antena Stars la Antena 3

Jurnalista va lucra, de acum înainte, la Antena 3. În acest weekend, 24-25 februarie, o puteți urmări la Antena Stars, în ultima emisiune la acest post de televiziune. Jurnalista va realiza interviuri cu Dana Chera și Marius Bodochi.

[citeste si]

"Pe 15 aprilie 2007 la ora 16:30 am început, la Antena 2, prima ediție a emisiunii "Dincolo de aparențe"... Au trecut aproape 11 ani... În acest week-end, îmi iau rămas bun de la acest proiect... Sâmbătă, Dana Chera... Duminică, Marius Bodochi... Dar poveștile nu se termină niciodată, așa că vom duce istoria mai departe... din luna MARTIE!", a scris Florentina Fântânaru pe Facebook.

Interviu

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru colega noastră, Roxana Neagu, jurnalista a povestit detalii din culisele vieții sale de mamă și jurnalistă.

"Am tot învățat despre emoțiile pozitive și negative, despre cum să le ții în echilibru și cum te ajută asta. Dacă nu te lași copleșit de emoții, cred că poți să ai un echilibru și-n carieră, și-n viața personală. Trebuie să jonglezi. Nu am neapărat o soluție sau o rețetă, dar cred că se poate", a spus Florentina Fântânaru despre echilibrul între viața profesională și cea personală.

"Doamne - Doamne râde de planurile noastre"

Jurnalista a mărturisit că nu are așteptări de la viață: "Eu nu-mi fac planuri, a avea așteptări înseamnă a-ți face planuri și cum Doamne - Doamne râde de planurile noastre de fiecare dată când ni le facem, nu cred că mai pun presiune pe asta, că trebuie să iasă într-un fel sau că trebuie să ajung în punctul ăla, că așa mi-am propus. Din punctul acesta de vedere, nu mai am așteptări. Nu mai pun preț pe ce-mi doresc într-o situație sau de la o persoană, iau lucrurile așa cum vin". Citiți continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel