EXATLON. ROMÂNIA - TURCIA, 10 martie, REZULTAT FINAL. REVANȘA așteptată de toată ȚARA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
România înfruntă, din nou, Turcia la Exatlon.

UPDATE: ROMÂNIA - TURCIA 4 - 10, rezultat final.

EXATLON. ROMÂNIA - TURCIA, 10 martie. Alina joacă pentru România. Ghinion pentru Alina la țintă. Ratări pe bandă rulantă atât pentru Turcia cât și pentru România. Final spectaculos. Turcia se impune în cele din urmă. 10-4, rezultat final. 

EXATLON. ROMÂNIA - TURCIA, 10 martie.  Cătălin Cazacu încearcă să aducă un punct României. Final nebun al punctului. Atât Cătălin cât și turcul au doborât deodată ultima țintă. E nevoie de proba video pentru departajare. PREMIERĂ la EXATLON. Țintele au căzut în același timp! PUNCTUL SE REJOACĂ! La rejucare Turcia câștigă. Este 9-4 în favoarea Turciei.

EXATLON. ROMÂNIA - TURCIA, 10 martie. Diana Bulimar și Damla concurează într-un duel extrem de important pentru România. Damla reușește să doboare țintele înaintea gimnastei noastre. Scorul devine 8-4 în favoarea Turciei.

EXATLON. ROMÂNIA - TURCIA, 10 martie. Ștefan concurează cu Umit Karan, dar ratează ambii la țintă. Punct foarte greu pentru România obținut de Ștefan. Este 7-4

EXATLON. ROMÂNIA - TURCIA, 10 martie. Larisa încearcă din nou să ne aducă un punct imens. Concurează împotriva turcoaicei Sahra. Turcoaica reușește 2 din 2 iar scorul devine 7-3 pentru Turcia. E din ce în ce mai greu pentru România să revină în meci.

EXATLON. ROMÂNIA - TURCIA, 10 martie. Concurează din nou Ionuț cel care a adus primul punct pentru România. Viteza lui Ionuț îl ajută enorm la traseu. Statistică incredibilă pentru Ionuț care reușește din nou 2 din 2. Este 6-3.

Ionuț a adus primul punct pentru România, dar din păcate Turcia a revenit spectaculos. Proba este un nouă, se joacă un traseu greu, iar mai apoi se trage cu o praștie în două ținte mari. În acest moment Turcia conduce cu 5-2.

EXATLON. ROMÂNIA - TURCIA, 10 martie. România a încercat să își ia revanșa cu Turcia. După ce la general scorul era 1-1, azi, cele două țări se vor înfrunta într-o nouă bătălie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel