EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. ELIMINARE propuneri. Ediție tensionată - UPDATE 27 + VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
EXATLON ROMÂNIA 13 MAI 2018. Miză uriașă
EXATLON ROMÂNIA 13 MAI 2018. Miză uriașă
Marți seară, la EXATLON, a fost o ediție explozivă, în contextul în care trei concurente, Geanina, Larisa și Diana Belbiță, au fost propuse spre eliminare.

Ediția de marți, 17 aprilie, a fost prezentată pe DC News sub formă de update-uri:

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 27: GEANINA - Mă așteptam. Nu e nimic nou. Nu vreau să am un discurs clișeic, să le spun să mă voteze, să promit marea cu sarea. Mi-am dorit mult să vin în această competiție.

LARISA - Nu cred că sunt mai bună decât Diana. Eram liniștită, cumva eram și împăcată, dar m-a făcut Diana să fiu sensibilă. Ea s-a apropiat de mine. Am tot vorbit și simte că îi va fi mai greu de acum încolo. Nu a fost nominalizată până acum, nu a trecut prin asta. Trebuie să aibă pe cineva alături de ea. (...) Dacă mă vor aici, să mă voteze.

DIANA BELBIȚĂ - Am luptat de la început. Sper să înțeleagă cât de mult îmi doresc să rămân în această competiție, în ciuda faptului că va urma o perioadă grea.

VEZI ȘI EXATLON. "Prințesa Faimoasă a devenit Cenușăreasa!"


EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 26: Diana Belbiță a spus după ce a auzit că e nominalizată: "E mai ușor să propui o fată. Am preferat să mă retrag de la discuție. Ei încercau să mă convingă că eu sunt concurentul slab. Nu sunt. Îmi doresc să fiu aici în continuare. (...) La final, a fost: lăsați copilul ăsta. Sau ceva de genul".

Giani Kiriță a declarat: "Nu poți să ajungi așa în finală. Trebuie să demonstrezi. Simplu ca bună ziua. (...) Se terminăm cu victimizarea".

Vladimir Drăghia: "Îmi e este greu să văd această echipă fără Diana. Îmi pare rău că ai reacționat așa". 

VEZI ȘI Vladimir Drăghia - Diana Belbiță, tensiuni: A stârnit o reacție violentă

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 25: NOMINALIZARE ECHIPĂ - GEANINA

NOMINALIZARE player of the week (Drăghia) - "Pe mine nu mă pot propune. (...) M-a întristat că ideea unei propuneri a stârnit o reacție atât de violentă din partea Dianei. Aș fi preferat să țipe la mine, la noi, decât să fie atât de tristă. Țin la oamenii noi. Judec după performanța sportivă și e singurul motiv pentru care nu o să o propun pe Diana, deși cred că, în ultimul timp, mai valoroasă este Larisa. Este puternică. O propun pe LARISA", a zis Valentin Drăghia.

NOMINALIZARE joc personal (Valentin): "Am ajuns la concluzia că propunerea mea e DIANA BELBIȚĂ. Vorbim și fiecare ne spunem părerile. Având în vedere că nu sunt de la început aici, aveam nevoie de informația lor".

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 24: "Cine aduce puncte rămâne în continuare. Cine nu, acasă", a spus Giani Kiriță.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 23: Valentin a câștigat proba.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 22: Urmează jocul care îi oferă persoanei câștigătoare protecție și, în egală măsură, dreptul de a nominaliza pentru eliminare unul dintre colegi. Vladimir Drăghia nu participă la probă, întrucât este player of the week, fiind protejat.

(w670)

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 21: Giani Kiriță a spus: "Noi am acționat întotdeauna ca o echipă. (...) Din păcate, poate la o secundă s-a pierdut acest meci. Frustarea mea că noi nu reușim să intrăm în forma pe care noi am avut-o. Ei pot să ne rotească oricând, la orice oră. Sperăm să revenim la forma noastră, de dream team".

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 20: CÂȘTIGĂ RĂZBOINICII! "Uluitor final" a spus Cernat. Un membru al echipei Faimoșilor va părăsi competiția.

VIDEO

"De când sunt la Exatlon, nu am trăit momentul acesta", a spus Ionuț. Giani Kiriță este nervos după ce echipa sa a pierdut. "Asta este. Foarte strâns, nici nu știu ce să spun, sincer", a zis Valentin. Larisa a spus că a avut șansă, dar "așa a fost să fie".

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 19: Belbiță, din nou, restabilește egalitatea, într-un moment critic. Urmează proba de ștafetă.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 18: Finalul este unul extrem de tensionat. Alex a adus un punct, scorul fiind 9-8 pentru Războinici. Urmează Diana Belbiță și Roxana, care a avut nevoie de intervenția medicilor la Arena Exatlon.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 17: "Incredibil final" a spus Cernat, după ce Diana Belbiță a restaurat egalitatea. Acum, scorul e 8-8. Roxana nu s-a simțit prea bine după finalul probei.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 16: Valentin, de la Faimoși, a adus un punct vital pentru echipa sa.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 15: Scorul a devenit 8-6 pentru Războinici, aceștia fiind foarte aproape de o victorie foarte importantă. Urmează o cursă masculină.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 14: Războincii măresc diferența de scor la două puncte. Geanina a întâmpinat dificultăți pe traseu. "Mamă, ce doare!", a spus Geanina după ce a ieșit de pe traseu. 

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 13: În acest moment, scorul este 5-6 pentru Războinici.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 12: 5-4 în favoarea Războinicilor!

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 11: Este o probă extrem de echilibrată. Din nou, egalitate, 4-4.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 10: Faimoșii mai aduc un punct prin intermediul lui Valentin.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 9. Din nou, egalitate! 3-3!

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 8: Ionuț obține un punct și duce scorul la 3-2 în favoarea Războinicilor.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 7: "Concurs splendid" a spus Cosmin Cernat după ce s-a restaurat egalitatea. Acum, scorul e 2-2.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 6: 2-1 pentru Faimoși. Punctul a fost adus de către Valentin.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 5: Războinicii egalează! 

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 4: Giani Kiriță a spart gheața și a dus primul punct pentru Faimoși. Urmează Cazacu și Alex.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 3: Cosmin Cernat le-a spus concurenților că se joacă până la 10 puncte. Aceștia au la dispoziție un minut pentru strategii.

CONFRUNTĂRILE

ROXANA - GEANINA

IONUȚ - GIANI KIRIȚĂ

ȘTEFAN - VALENTIN 

ALEX - CĂTĂLIN CAZACU

Miza este protecția!

VIDEO

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 2: Gianina a spus că îi este teamă să nu se afle printre nominalizați. "Nu aș vrea. Îmi doresc să aduc puncte echipei și să câștigăm", a spus concurenta. Giani Kiriță a spus că își dorește victoria. Diana Belbiță a precizat că tensiunea este mare.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 1: A început emisiunea. "Vor rămâne zece atleți EXATLON. În cazul în care Faimoșii pierd, păstrăm regula de până acum. Dacă Războinicii pierd, lucrurile stau în felul următor: player of the week are protecție, apoi cel care câștigă jocul individual are protecție, și avem doi nominalizați automat", a spus Cosmin Cernat.

------

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. Bătălia pentru imunitate se dă marți seară, începând cu ora 19.45. Faimoșii și Războinicii se vor duela pe un traseu dificil, care le va pune la încercare forța, ambiția, dar și puterea de concentrare. Nimeni nu vrea să piardă și, implicit, să părăsească competiția.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. Duminică, Războinicii și Faimoșii s-au duelat pentru casă. În cele din urmă, Războinicii au câștigat, impunându-se cu scorul de 10 - 3, fiind vorba de victorie colosală. Sâmbătă, însă, Faimoșii au câștigat și s-au putut bucura de mesaje video de la familie, dar și de mâncare.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. Săptămâna trecută nu au fost eliminări, ultima persoană eliminată fiind Alina, care s-a întors în România din Republica Dominicană.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. Rămâneți pe DC News pentru informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel