EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. După 100 de zile, competiția trece la un nou nivel! - UPDATE 9
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Se împlinesc 100 de zile de când cei de la EXATLON concurează în Republica Dominicană.

Ediția difuzată luni, 16 aprilie, a fost prezentată pe DC News sub formă de update-uri. De menționat că marți seară se vor face eliminări.

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE 9: Roxana aduce victoria Războinicilor în mini-game cu scorul de 5-1! Aceștia vor avea parte de o masă la restaurant.

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE 8: Scorul, în acest moment, este 3-0 pentru Războinici.

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE 7: Runda bonus aduce o masă la restaurant în valoare de 750 de pesos pentru fiecare concurent din echipa câștigătoare.

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE 6: Faimoșii câștigă premiul pus în joc!

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE 5: În acest moment, scorul este 7-4 în favoarea Faimoșilor.

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE 4: Războinicii își iau revanșa prin Alex și obțin și ei primul punct din acest game. Scorul este egal, 1-1.

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE 3: Giani Kiriță nu joacă, din cauza unei întinderi.

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE 2: "Premiul e ceva ce n-ați mai trăit până acum. Echipa câștigătoare se va uita la film. Mai mult decât atât, o să mâncați popcorn. Și o mâncare delicioasă, turcească", le-a spus Cosmin Cernat concurenților.

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE 1: A început emisiunea, Cosmin Cernat anunțându-i pe concurenți că au trecut 100 de zile de când concurează și sunt departe de casă. "Este o experiență unică", a spus Cătălin Cazacu, adăugând că a învățat multe despre el și despre competiție, fiind "un câștig imens ce nu poate fi comparat cu bani". 

Giani Kiriță a spus că sunt "lucruri frumoase, dar și foarte grele". "Mă bucur că am reușit să facem un spirit de echipă. Îmi va rămâne mult timp în amintire", a mai zis Kiriță. "E un sentiment de mândrie, mai ales că e și primul sezon", a spus Diana Belbiță. "Cea mai grea și mai ușoară zi va fi ziua în care vom pleca acasă", a comentat Vladimir Drăghia, adăugând că ar repeta experiența, dar "depinde de situația de acasă".

Ionuț a spus că cea mai grea zi a fost când s-a accidentat la mână. "Sunt 100 de zile! Mi se par foarte multe. Chiar sunt emoționant. Am trecut prin multe emoții, trăiri, întâmplări. Un cumul imens de emoții, dor, răbdare, de tot", a declarat Ștefan. Alex a zis că au fost 100 de zile de adrenalină. 

---- 

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. Este o ediție specială la EXATLON, luni seară, cu un premiu surpriză. "100 de zile se împlinesc la EXATLON, ediția 2018. Mai sunt 11 sportivi, patru Războinci și patru Faimoși. E ceva ce n-ați mai trăit în cele 100 de zile", a anunțat Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii.

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. Duminică, Războinicii și Faimoșii s-au duelat pentru casă. În cele din urmă, Războinicii au câștigat, impunându-se cu scorul de 10 - 3, fiind vorba de victorie colosală. Sâmbătă, însă, Faimoșii au câștigat și s-au putut bucura de mesaje video de la familie, dar și de mâncare.  

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. Săptămâna trecută nu au fost eliminări, ultima persoană eliminată fiind Alina, care s-a întors în România din Republica Dominicană.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. Rămâneți pe DC News pentru informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel