EXATLON. Ion Oncescu - Oltin Hurezeanu, detalii de culise după eliminare
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
EXATLON
EXATLON
Ion Oncescu și Oltin Hurezeanu au și mai multe lucruri în comun, după ce au trăit pe pielea lor experiența Exatlon România.

EXATLON ROMÂNIA. Ambii au fost nevoiți să se retragă din cauza problemelor medicale și, totodată, au avut parte de dificultăți în ceea ce privește integrarea în echipă.

EXATLON ROMÂNIA. Ion Oncescu a recunoscut că nu s-ar întoarce la Exatlon, însă consideră experiența ca fiind interesantă. "Nu mi-e dor. Extrem de interesant a fost și peste un timp o să participăm la discuțiile pe care le-am purtat. Unele observații sunt chiar dure", a zis acesta la WOWBiz.

EXATLON ROMÂNIA. De cealaltă parte, Oltin Hurezeanu a interacționat ceva mai bine cu echipa, însă a fost aspru criticat din cauza slăbiciunii sale de la probele fizice. Oltin s-a simțit condamnat și în momentul eliminării lui Didi Bulimar. "Eu m-am implicat destul e mult, pentru că e foarte interesant conceptul. Odată ajuns acolo, e interesant că te pune într-o stare de joacă. Realitatea din teren e un pic diferită, dar emoția copilărească e cel mai important lucru. Eram niște oameni mari, făceam niște trasee și ne entuziasmam atât de mult. Din nefericire, toate reality-urile au acest format, de a rămâne unul singur, dar tipul de excludere premergător plecării lui Didi Bulimar a fost foarte greu. Eu am fost convins că voi pleca eu. Făcusem toate bagajele, strânsesem și niște scoici și din păcate am văzut că a fost atât de siderată. Nu a fost frumos pentru că a fost un contra vot. Până atunci, criteriul a fost unul sportiv", a spus Oltin în platoul emisiunii.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel