Eugen Tomac (PMP): "PSD moşteneşte cu iscusinţă practicile PCR"
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Eugen Tomac, preşedintele executiv al PMP crede că PSD şi-a pierdut dreptul politic de a mai propune un premier.

Preşedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat marţi, la Timişoara, că după ce PSD şi-a dat jos două guverne într-un singur an, oferind României crize politice, acest partid şi-a pierdut dreptul politic de a mai propune un premier.

Liviu Dragnea nu se mai trezeşte din beţia puterii şi crede că instituţiile statului sunt nişte anexe (...) şi trebuie să răspundă 24 de ore din 24 la comenzile sale. Faptul că într-un an, PSD şi-a dat jos propriile guverne obligă restul clasei politice să se gândească cu mai multă responsabilitate la viitorul României. Prin această nouă criză, PSD şi-a pierdut dreptul politic de a mai propune un premier, a afirmat Eugen Tomac, într-o conferinţă de presă.

Liderul popularilor a subliniat că Guvernul României nu este Guvernul PSD, ci trebuie să pună în aplicare programe politice ale partidelor politice care să-i servească pe toţi românii, dar PSD dă dovadă că ''moşteneşte cu iscusinţă toate practicile pe care le-a moştenit de la partidul-mamă, Partidul Comunist, de la care-şi trag seva.

Totodată, el a punctat că preşedintele Klaus Iohannis va trebui să analizeze 'cu multă luciditate cui îi mai încredinţează mandatul de premier al României' şi nu ar trebui să se teamă 'de declaraţiile bolnăvicioase ale liderilor PSD, care deja au trecut la ameninţări'.

O nouă coaliţie

Bolşevicii şi-au pierdut dreptul politic de a mai propune un nou premier şi credem că actualele partide de opoziţie sunt îndreptăţite să încerce să creeze o nouă coaliţie în Parlament, care să susţină un guvern capabil să guverneze în interesul tuturor cetăţenilor acestei ţări, iar PSD i-ar sta bine o perioadă şi în opoziţie, a adăugat Tomac.

El a acuzat PSD şi pentru faptul că a determinat demisia lui Mihai Tudose înainte de vizita premierului nipon în România, care, în absenţa omologului român, şi-a anulat întâlnirea de pe urma căreia ţara noastră ar fi avut foarte mult de câştigat în plan economic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel