Emrah Erdogan (Dragoste și ură), marcat de pierderea tatălui: Voi face exact cum ai făcut și tu
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Emrah Erdogan, protagonistul serialului turcesc "Dragoste și ură", care va debuta joi, 11 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D, suferă după pierderea tatălui său.

Actor și cântăreț foarte apreciat în Turcia, Emrah Erdogan a împărtășit pe o rețea de socializare un mesaj emoționant, după decesul părintelui sau, care a avut loc în urmă cu câteva luni, durerea pierderii acestuia marcându-l în continuare pe artist.

"Ne-ai pus de fiecare dată pâine pe masă, muncind din greu, fără să ceri vreodată ceva de la cineva. Sunt mândru că pot să fiu un tată cum ai fost și tu. Educația și exemplele pe care mi le-ai oferit sunt cele mai de preț comori ale mele. Poți să fii sigur că eu, fiul tău, voi face exact cum ai făcut și tu, că voi munci din greu fără să aștept ceva de la cineva în schimb. Tatăl meu cu suflet mare, Elyesa Erdogan, a ajuns în Paradis", a scris artistul.

Succes în Turcia

Emrah Erdogan, în vârstă de 47 de ani, interpretul rolului principal masculin din noua producție "Dragoste și ură", este unul dintre actorii și cântăreții de succes din Turcia. Născut pe 1 ianuarie 1971 în Ergani, Diyarbakır, Emrah și-a lansat albumul de debut, numit "Agam Ağam", la vârsta de doar de 12 ani, sub pseudonimul Küçük Emrah ("Micul Emrah").

În 1985 a jucat în filmul "The Perverts" și și-a continuat, în paralel, cariera muzicală, doborând recorduri de vânzări cu albumele "Boynu Bükükler" și "Ayrılamamam". În 1993 a făcut pasul către muzica pop, albumul "Come on now" fiind vândut în 3,5 milioane de exemplare. Pe micile ecrane, a avut succes în serialele "Kınalı Kar" (2002) și "Adak" (2006), tot în același an lansând și albumul "What is your name?". Pe lângă muzică și actorie, Emrah a avut contact direct cu televiziunea, făcând parte din juriile emisiunilor "For My Son" și "Wish a Wish".  

[citeste si]

Steaua sufletului

Amintim că, miercuri seară, de la ora 20.00, se difuzează ultimul episod din "Steaua sufletului". Serialul a debutat în decembrie la Kanal D. Nu ratați, din 11 ianuarie, de la ora 20:00, "Dragoste și ură" (titlul original: Ask ve Mavi), o nouă producție captivantă, ce îi are ca protagoniști pe Emrah Erdogan (personaj Ali) și Burcu Kiratli (Mavi).

(w670)

VEZI ȘI STEAUA SUFLETULUI, ultimul episod. Situații limită pentru Zuhre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel