Urmărește emisiunea live
Dragnea dezvăluie supărarea lui Iohannis pe buget. În speță un heleșteu cu rațe. Ce spune Chirieac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liviu Dragnea a dezlegat misterul amânării  de către Klaus Iohannis a convocării CSAT pentru a da avizul consultativ  pentru bugetul pe 2017.

Klaus Iohannis este supărat că în bugetul pe 2017, Administrația Prezidențială a primit mai puțini bani față de anul 2016. Potrivit Antena 3, Președinția dorește să facă mai multe amenajări în curtea Palatului Cotroceni, iar cei 41 de milioane de lei alocați de la buget ar fi insuficienți.

Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 că una dintre investițiile dorite de Klaus Iohannis ar fi amenajarea unui heleșteu pe luciul căruia să zburde câteva rațe. Trebuie menționat că heleșteul și rațele există de multă vrele în incinta Palatului.

"Cred că este o supărare din cauza diminuării bugetului Administrației Prezidențiale...Am auzit un zvon la Ministerul Finanțelor, nu știu dacă este adevărat sau nu, că s-au cumpărat niște rățuște, declara Liviu Dragnea.

[citeste si]

La rândul său, ministrul Finanțelor preciza că Administrația Prezidențială a cerut suplimentarea bugetului la 48,2 milioane de lei, pentru o lucrare de investiție care ar putea avea legătură cu subiectul în discuție.

Analistul Bogdan Chirtieac a declarat, într-o intervenție la Antena 3, că "ministrul de Finanțe este un hain. Până la urmă nu te poți pune între un om și rățuștele sale. Dacă președintele dorește să dețină rățuște la Cotroceni, eu cred că țara asta poate face un efort pentru a-l satisface.

După știința mea la Cotroceni este o băltoacă. Faptul că se amenajează și pentru niște rățuște, nu este un lucru care să îndoaie bugetul pesedist. Aici, categoric are dreptate președintele Iohannis. Faci o băltoacă după buget.  Dacă bugetul îi mai mare, dacă era guvernul tehnocrat, dădea bani mai mulți, e guvernul ăsta pesedist, dă bani mai puțini. Asta nu înseamnă că iei omului băltoaca, mai ales că rățuștele au și venit. Ce să facă domnul președinte, să le ia acasă?", a declarat Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel