De ce Dăncilă, premier PSD, NU a venit la declarații cu Dragnea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru funcția de premier, nu a ieșit la declarații alături de Liviu Dragnea, așa cum s-a întâmplat data trecută cu Mihai Tudose.

Liviu Dragnea a zis că aceasta nu vrea să iasă la conferințe de presă până când nu va avea un răspuns din partea lui Klaus Iohannis.

"M-a rugat să vă transmit că își cere scuze. Va ține o conferință după ce președintele va aproba", a zis șeful PSD.

Klaus Iohannis se va consulta miercuri, la Palatul Cotroceni, cu partidele şi formaţiunile parlamentare în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis marţi o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament, prin care îi invită la consultări, la Palatul Cotroceni, în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru, informează Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat.

Fiecare delegaţie poate fi formată din maximum cinci persoane, precizează sursa citată.

Potrivit agendei şefului statului, consultările vor începe la ora 12,00, cu reprezentanţii PSD şi ALDE. La ora 13,00 sunt programate consultările cu PNL, la 14,00 - cu USR, la 14,30 - cu PMP, iar la 15,00 - cu UDMR. Reprezentanţii grupului parlamentar al minorităţilor naţionale se vor întâlni cu preşedintele la ora 15,30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel