Cum să tai un pepene în câteva secunde
pepene rosu
Vara aduce și unul dintre cele mai populare fructe pentru români: pepenele. Metodele pentru tăierea acestui fruct sunt numeroase, însă există una foarte simplă, în doar câteva secunde. Iată indicațiile și filmulețul:
Mai întâi, tai pepenele în două. Apoi tai coaja cât mai subţire, ca să salvezi cât mai mult miez roşu. Feliază în bucăţi aproximativ egale şi pune un bol peste ele. Transferă feliile de pepene în bol şi vei avea un un desert minunat, pe care poţi să-l devorezi pe loc sau să-l pui la frigider pentru 20-30 de minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- 10 lucruri pe care nu le știai despre primarul USR Dominic Fritz
- BANCUL ZILEI: Lucruri dificil de realizat
- Selly, explicații în scandalul cu Radu Alexandru - "piticigratis", Iorga, Adrian Elicopter de Luptă și acuzațiile de viol / video