Crimă, București. Italianul, în legitimă apărare- surse
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Un om de afaceri italian a ucis astăzi un bărbat, în București. 

Surse din poliție, citate de Antena 3 afirmă că omul de afaceri italian a înjunghiat mortal un bărbat în legitimă apărare. Crima s-a produs într-un apartament din București, din zona Alba Iulia. 

Omul de afaceri italian nu va fi reținut, potrivit surselor citate, pentru că ar fi fost în legitimă apărare când a săvârșit crima. 

Sursele citate mai susțin că italianul a fost preluat de bărbatul pe care l-a ucis de la Aeroportul ”Henri Coandă”. Cei doi bărbați au mers împreună în apartamentul din zona Alba Iulia, unde locuia omul de afaceri italian. 

[citeste si]

În apartament, italianul ar fi fost atacat cu un cuțit de către bărbatul român, a fost o luptă între cei doi, care s-a sfârșit cu moarte românului. 

Sursele citate susţin că italianul a sunat apoi la 112 pentru a reclama agresiunea, solicitând prezenţa unui echipaj al Poliţiei.

Ce spuneau vecinii

Informațiile inițiale au fost unele total diferite. Se afirma, citând vecinii, că italianul ar fi chemat o femeie la el acasă, iar aceasta ar fi fost însoțită de un bărbat despre care se spunea că este ”protectorul ei”, iar între italian și respectivul bărbat a izbucnit o altercație, care a dus la moartea românului. Se pare că ultimele informații infirmă varianta vecinilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel