CExN. Pieleanu, informații din PSD: Prostie și trădare
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Marius Pieleanu
Marius Pieleanu
Marius Pieleanu a spus, astăzi, la Antena 3, ultimele date din PSD cu privire la noul Guvern. 

”Ședința CEx-ului se va desfășura având ca temă centrală identificarea unor profile de secretari de stat. Se încearcă o scădere și o regândire a conceptului și o realocare mai corectă pe zone și provincii geografice, pe criterii meritocratice.” a afirmat Marius Pieleanu, la Antena 3. 

El a adăugat: ”A doua chestiune presupune o mai riguroasă analiză a propunerilor Organizaților Județene pe portofolii, pe prim-ministru”. 

”Prostie sau trădare”

”Încă e fluidă situația cu Ministerul Transporturilor, cu ministerele folosite din prostie și trădare cum ar fi dl Dobre de la Constanța, dl Dunca de la Brașov, domnul Petrea.” a mai spus sociologul. 

Tehnocrat de stânga la PSD? 

”La Ministerul Educației, după o analiză serioasă vom avea un profil de ministru care se pare că nu are legătură cu PSD. Ultima opțiune e un om din afara partidului, cu un CV foarte adecvat, cu idei de stânga, nu de dreapta. E în continuă fluiditate, dar există o oarecare certitudine. Ecaterina Andronescu și Liviu Pop sunt în continuare opțiune. Ideea care prevalează acum e că e de preferat un om din afară, care să aducă un suflu nou.” a spus Marius Pieleanu, la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel