Celulită. Alimentele care te scapă de ea
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Tratament anticelulitic
Tratament anticelulitic
Produsele de tip fast-food, băuturile acidulate și sedentarismul trebuie să eliminate din obiceiurile tale alimentare dacă îți dorești ca celulita să dispară.

Pielea este o reflexie a poftelor culinare, la suprafața ei putând fi vizibilă starea ta de sănătate.

Astfel că semne precum acneea, celulita, uscarea exagerată a pielii sunt semnale ce nu trebuie trecute cu vederea nciodată.

Iată care sunt alimentele care fac celulita să dispară:

Banana, fructul anticelulită

Este cunoscut faptul că sarea, bogată în sodiu contribuie destul de mult la apariția celulitei deoarece favorizează retenția de apă, iar bananele sunt un mijloc excelent de a avea grijă de raportul existent în organism de potasiu-sodiu, motiv pentru care consumul frecvent de banane ajută la diminuarea celulitei.

Contribuie de asemenea la menținerea unui flux sangvin sănătos și echilibrat în organism, favorizând astfel eliminarea toxinelor și activarea metabolismului.

Recomandarea este să îți începi dimineața cu o banană, un iaurt sau un mix de iaurt cu fructe printre care să se regăsească și banana.

Apa, vitală sănătății

Auzi peste tot că trebuie să bei zilnic apă, poate faci parte din categoria oamenilor cărora nu le place apa, poate nu ai timp ( o scuză ce nu își are rostul când vine vorba de sănătate), însă realitatea este crudă pentru persoanele care fac abstracție de potențialul curativ al apei.

Apa ajută la accelerarea metabolismului, la hidratare, la menținerea senzației de sațietate și nu în ultimul rând la menținerea frumuseții.

Cu cât vei bea mai multă apă cu atât mai ferit vei fi de surplusul de kilograme și de apariția celulitei.

Nu înfrâna poftele picante

Picant...da....picant..fie că e vorba de chili fie că e vorba de ardei iute simplu sau de tipul cayenne, nu le refuza niciodată.

Mai mult de atât, chili este una dintre cele mai bune surse de vitamina C,D,E dar și potasiu, în timp ce ardeiul iute te va ajuta să intensifici arderile mult mai rapid.

Cât mai mult ghimbir

Unul dintre cele mai vechi condimente, ghimbirul este aliatul sănătății și frumuseții tale, fiind un veritabi inamic al celulitei, suprimând pofta de mâncare, revigotalizând metabolismul și ajutându-te într-un mod sănătos să pierzi în greutate.

Ajută la o mai bună circulație sangvină dar și la o digestie corectă.

Oul, sursă bună de proteine

Nu ar trebui să îți lipsească din meniul tău oul, sursă excelentă de proteină dietetică îți oferă o sursă concentrată de viamine și minerale importante.

Dintre fructe nu ar trebui să eviți, dimpotrivă ananasul, perele, avocado, coacăzele și cireșele.

De asemenea ar fi indicat să adaugi în alimentația ta cartofii dulci, ovăzul, potrivit romaniatv.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel